|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boca the Phoenix
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 51
Skille: XX/XX
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() No więc tak... wiem że były tematy, użyłem opcji szukaj, ale na żadnym nie było mojego problemu...
No więc tak: Mam Windowsa Viste Home Premium i... jak puszczam tibie to się nic nie dzieje... Niby tak jak w innych tematach :| puszczam jako admin... dalej nic, dałem tryb zgodnosci z 98/Windows Millenium Po kilku sekundach wyskoczyło mi: "Tibia - Error A Tibia client is already running" Nie mam jej ani włączonej, ani nic innego włączonego... Co powinienem zrobić? Nie wliczając w to instalacji XPka itp. Proszę o odpowiedź Z góry TY ![]()
...:::Boca:::... Ostatnio edytowany przez Bocaccio - 24-06-2007 o 18:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
|
![]() Sprawdź czy jak ją włączasz bez tej zgodności to czy nie masz jej czasem w prawym dolnym rogu monitora wtedy klikasz w ikonę i masz tibie i grasz.
Ten post to tylko przypuszczenie nie znam sie na tego typu sprawach więc nie ponoszę odpowiedzialności za czyny które zrobi osoba kiedy go oleje podczas kiedy będzie mnie wyzywał za błąd.
Na przeczytanie tego nijakiego podpisu potrzebujesz około 12(mi to zajmuje 8) sekund swego marnego i dennego życia. Ps:Nie marnuj życia na czytanie podpisów zrób coś innego(budyń na ten przykład) Budyń rox ![]() Klik w morderce. Ostatnio edytowany przez Malkowicz - 24-06-2007 o 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nic mi nie wyskakuje :/
Tak w ogóle to jak jest bez zgodności to jak już w innym temacie było "niby się ładuje ~3 sec. a potem nic" :/ Jak co to mam laptopa ![]() Może ktoś ma inny pomysł? Boca
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() mam dokladnie ten sam windows i dokladnie ten sam problem... zalozylem juz dwa tematy o tym... i gowno mi pomogli -.- kurwa czy ktos kurwa wie jak odpalic na viscie? pisac jesli ktos wie w 100% a niek urwa pisza a sprobuj a sprobuj kurwa jebnac klocka ... wiesz albo nie wiesz... =/
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() @up
Dobrze, to nie korzystaj z mojej wskazówki. Bo to jest właśnie "spróbuj to", "spróbuj tamto". @topic A nie próbowałeś trybu zgodności XP, o ile na Viście coś takiego jest? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Dokładnie jak powiedział pan Up.
Tryb zgonosci ustaw na Windows XP i będzie działało. Wiem bo sam mam viste ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() Prawy przycisk myszy na ikonke tibii>właściwości>zakładka "Zgodność">Uruchom ten program w trybie zgodności z: Windows 98/Windows ME>Zastosuj.
Uruchamiamy ponownie komputer i Tibia powinna działać ^^. Koffasz mnie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() nie... dalem tak jak napisales i jak wlanczam tibie to pisze tibia is already running a wogole nie wchodzi =/
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spróbuj zainstalować Tibię na innym dysku :'(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie idzie
![]() @Tryb zgodności z XP (z dodatkiem SP) "Program tibia player przestał działać(...)" @Tryb zgodności z 98/Millenium Teraz mam inny problem... "tibia error Video surface allocation failed. (error code 13) Please choose another video graphics mode." Jak dam "uruchom w 256 kolorach" to jest "A tibia player is already running" -.- No nic ![]() ![]() Chociaz sie spytam tych, u których kupiłem ;] @Edit Co do instalacji tibii na innym dysku... Mam tylko dysk "C", bo "D" to "HP Recovery", więc nic tam nie mogę instalować ;]
...:::Boca:::... Ostatnio edytowany przez Bocaccio - 25-06-2007 o 11:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@down ^^^^^^ Ostatnio edytowany przez Snib'ek - 25-06-2007 o 15:44. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Jupiiii Dziala Mi Tibia Zrobilem Jak Mi Kazl Kolo Ej Daj Se W Wlasciwosciach Zgodnos Z Windowa 98/ Widnows Me I Wlacz Znowu Kompa!!! Kocham Cie!!!!!!! :* :*: :* :*: :* :* :*
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() -Video surface allocation failed. (Error code 13)
Please choose another video graphics mode. To nie poszło... Ale jak restartnąłem kompa to już działa ![]() Wielkie TY!!! Jeszcze jedno pytanie... Zawsze będę musiał włączyć laptopa i uruchomić ponownie? :>
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie. ............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |