Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-06-2006, 13:52   #1
viper555
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: OPOLE

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vipperek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 60
Skille: 82/57
Poziom mag.: 16
viper555 ma numer GG 6546501
Domyślny Petycja do Cipsoftu

hello chciałbym się tutaj zapytać czy jest coś takiego jak petycja do cipsoftu albo inaczej czy da sie im uzmyslowic żeby w następnym update ULEPSZYLI PALA a nie jak to zwykle robią go pogorszyli.Jak już pewnie każdy zauważył palów jest już mała garstka ostatnio mój kumpel cały tydz szukał pala na desert questa więc to juz troche przesada.Ciekawe co tym razem nas zaskoczy w tym update co bedzie może kusze się będą łamać albo wogule zabiorą palowi kusze i bedziemy z samymi łukami latać kto wie moim zdaniem cipsoft powienien coś z tym zrobić bo samo to że się np spiry niebedą łamać to niewiele da bo i tak taki sorc se wezmie różdzke i wali z niej po tyle co palek z boltów(no może troche przesadziłem)pozatym ma jeszcze runy z których bije 2 razy mocniej niż pal +czary takie jak ew ue +sumonny więc na zdrowy rozsądek widać rożnice.wielu pewnie powie "to graj sorkiem" ale niestety pal jest moją ulubiona profesją i to jest z lekka niefair to samo się tyczy druida czemu np nie dodadzą czegoś takiego jak dystans ring jeżeli jest tyle ringów nawet fist fighting których wogule nikt nieużywa -.-

Viper Rox xDDD
viper555 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-06-2006, 14:00   #2
Dwimenor
Born to Ban

Dwimenor's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
Dwimenor ma numer GG 7472583
Domyślny

Forum tibia.com ->proposals. Dopisz się do którejś z istniejących i licz się z tym, że cię zignorują.
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania