|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2007
|
![]() mam kolejne pytanie ale to dlatego ze pierwszy raz w tą gre gram a więc:
czar runiczny mozna kupic jako czar lub jako gotową rune i tu moje pytanie czy gdy sie kupi czar to można go uzywac gdy nie ma sie gotowej runy(tak jak np.leczenie wpisując tylko zaklęcie)czy trzeba mieć gotową rune aby muc uzywac czaru |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() troszke zes to dziwnie napisal ale :
1) Gotową rune mozna kupic w sklepie 2) Rune mozna zrobic trzymajac w rece "Blank rune" i wypowiadajac czar (czar trzeba kupic )
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2007
|
![]() chodzilo mi raczej oto czy można żucić na kogoś czar np.Fire Field (czar runiczny)bez gotowej runy przy sobie (czyli mając w posiadaniu tylko czar w księdze czarów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Witcher
|
![]() Czary runiczne same w sobie nie mają żadnej mocy, jedynie runy stworzone przy ich pomocy, są użyteczne.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |