|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() No troszkę minęło odkąd dodałem new ss ale postarałem sie nie jest ich za wiele ale jest Plx koments
![]() 1. Noto na początek deda jakiego bym zaliczył dzisiaj ![]() ![]() ![]() 2.Ale niestety nie udało mi sie to ![]() ![]() 3.35 lvl ![]() ![]() ![]() 4.Dragon Lord Rox? ![]() 5.Enchant Staff ![]() ![]() ![]() 6.43 m lvl ![]() ![]() 7.Nice eq? Szkoda ze kolegi ;< ![]() 8.Napad Piratów tylko my potraktowaliśmy to poważnie ![]() ![]() 9.Norseman Rox :<? ![]() 10.Koleżanka dala popis hit był duży ale niestety nie załapałem dobrze ;< ![]() Proszę o komentarze ![]() Pozdrawiam Just |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() moze naucz sie wklejac obrazki ?
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Tak do twojej wiadomości wklejam obrazki przez [img] nie moja wina ze sie niewieszcza w rozmiarze i imageshack zmniejsza je -.-
Cytuj:
Co sie wtrącasz przeszkadza wam to proszę nie wchodzić w temat... Będę wklejał jak umiem Ostatnio edytowany przez Just - 15-09-2007 o 14:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() lol nic nie widac, propouje kurs wklejania zdjec
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Po co go od razu wszyscy zjezdzacie ? może jest nowy i nie wie jak sie robi.. -.-
Fajne foty;] ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() To właśnie po to są stworzone tematy, aby nauczyć się wklejać zdjęcia >.>
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=129134 Ostatnio edytowany przez Devil Rayn - 15-09-2007 o 20:19. |
![]() |