|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Lubaczów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Witam!
Ściągnąłem TibiaCamLite 1.7 z oficjalnej strony i oto, co zaprezentował mi mój antywirus podczas ściągania... ![]() Co wy na to?
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() Sprawdź innym antywirkiem i tam se zobacz czy tam wirek.Ale u mnie (mam takiego samego antywirka,to samo sciągałem!) nie wykryło nic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Kaspersky tak ma, wydaje mi się, że to przez to iż Tibicam wpływa na inny proces, oczywiście chodzi tu o Tibie, ale nie wiem dokładnie. W każdym razie plik jest czysty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
Ale to już było... Ostatnio edytowany przez gari - 28-06-2007 o 12:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() Ryba moge skopiować twój cytat z jezusem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czy ktoś tu panikuje? Nie znasz takiego przysłowia "Kto pyta nie błądzi"? Jeśli nie masz do powiedzenia niczego konstruktywnego to nie wypowiadaj się, bo nic nie wnosisz do tematu...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Fotki bardzo niewyraźne (przynajmniej u mnie, nie wiem dlaczego), ale zauważyłem, że tylko jeden antywir zgłasza problem. Zapewne to twój Kaspersky. Nie przejmuj się tym, po prostu jest przewrażliwiony
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() On niezwariował
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Btw. takiemu szajsowatemu antywirusowi jak "f-secure" mam ufać? Bazując na antywirusach, twierdzisz, ze findit to też keylogger? http://www.forum.tibia.pl/showthread...ndit+keylogger Zobacz! tam aż dwa antywirusy wykryły, bójcie sie Boga! ide sprawdzić czy mam jeszcze samochód w garażu Ostatnio edytowany przez Rybzor - 28-06-2007 o 17:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A więc odjedz z krzesłem od komputera, tak abyś siedział prosto przed monitorem.Następnie zamknij oczka i poproś aby ktoś Cię popchnął do przodu... I za ojczyznę! może zrozumiesz co się do ciebie pisze.
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Kaspersky cos świruje mi tez dzisiaj wykryl wirusa w instalce do Tibiacam Lite kiedy ja usuwalem o raz w nowej wersji NG.
@up Twoj podpis doskonale odnosi sie do tego forum ,moge skopiowac? : P Ostatnio edytowany przez Exodus - 28-06-2007 o 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Up
W nowej NG wirus? Gdzie tam... spalony dom, zgwałconego kota, brudne nogi.. chłopie, wyluzuj. Ostatnio edytowany przez Thero - 28-06-2007 o 17:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kaspersky nie jest jakimś szczególnie dobrym antyvirem.. Ja tam na avascie się nie zawiodłem.
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hehe
![]() Nie spędzam czasu ani na tym forum, ani na tibia.org.pl, ale nie trzeba spędzać, żeby wiedzieć, co jedni myślą o tych drugich. Nie chce was obrażać, ale po raz pierwszy od momentu, kiedy mam założone konto na tym forum, poniekąd zrozumiałem frustrację tych z tibia.org.pl, którzy twierdzą, że na tym forum zbyt dużo jest ludzi bezmózgowców, aby w miarę normalny człowiek mógł tu wytrzymać. Bez urazy... Więcej się nie wypowiem, bo szkoda. Mieliście okazje trochę pojechać sobie po człowieku, który okazał się zbyt głupi, bo chciał zaufać antywirusowi (ba! głupota, nie?)... Cytuj:
Wyraźnie napisałem, że ściągnąłem z oficjalnej strony. I co? Nie mam racji, że zbyt wielu ty bezmózgowców? Nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafią...
Ale to już było... Ostatnio edytowany przez gari - 28-06-2007 o 22:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() No ja pamietam mialem dawno temu Avasta gdy zainstalowalem inny antywirus to mi wykrylo wiele wirusow ktorych avast nie widzial.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ok, ja zrozumiałem, że TibiaCam 1.7 nie jest wirusem, nawet Kaspersky'ego do tego przekonałem. Napisałem pierwszego posta, odpisano mi, żebym przeskanował innymi antywirusami, zrobiłem to i od tego się zaczęło...