Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-02-2006, 15:36   #1
Hero'lock
Użytkownik forum

Hero'lock's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Hero'lock
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Hero'lock ma numer GG 1002738
Szczęśliwy Polacy Zabili Babila

Nareszcie nadszedł czas zęmsty Polaków grających na vinerze . Polacy tamtejsi byli bardzo a wręcz za bardzo gnębieni przez Venezuelczyków. Nadszedł nareszcze sąd ostateczny i zadecydował. Babil ded :Feb 25 2006, 20:21:03 CET Killed at Level 120 by Mily Mag Pierniczek .Ostateczny cios zadał Miły Mag Pierniczek 37 Sorek z Carlin. Wszyscy polacy zadali sobie wielu trudu by zemscic sie na babilu. Za ten czyn Very Thx dal Guildi El Polaco
Hero'lock jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-02-2006, 19:53   #2
master's
Użytkownik forum

master's's Avatar

Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: W Thais

Świat: xerena
master's ma numer GG 5174748
Evul nareszcie...

no... ciesze sie z tego ze polacy potraFILI STAWIC CzOLO VENA AJKESZCZE BARDZIE MNIE CIEWSZY ZE OSTATECZNY CIOS ZADAL MILY MAG PIERNICZEK JAK KIEDYS GRALEM NA VINERZE TO KUMPLOWALISMY SOIE ALE POZNIEJ ZMIENILEM SERVER AZ NASZA ZNAJOMOSC ZOSTALA ZERWANA
master's jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-02-2006, 20:54   #3
Magin Gewu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 10 2005
Lokacja: Marki

Imię: Mort Azkan
Profesja: Druid
Gildia: FF
Poziom: up
Skille: up
Poziom mag.: up
Magin Gewu ma numer GG 1720489
Domyślny

Kto nie zna Milego maga Pierniczka z nim zaczynalem gre i ciesze sie ze on zbil (szkoda ze babil mu oddał).
Magin Gewu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2006, 21:24   #4
D@NoN
Guest

Cool U.u

Ye Ye Babil padl fakt ale z tego wyniknie niezła wojna i zmniejszy sie frekwencja polaków na vinerze ....... ale ogólnie gratz za cały pomysł tej akcji i wykonanie
Hail miły mag pierniczek

Hail El Polaco
  Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2006, 21:36   #5
GrindOus
Guest

Domyślny Trzeba cos z tym zrobić !

To jest okrutna zniewaga, ktora krwi wymaga , Latynosi MUSZĄ zapłacić
Zakazują h lvlom polskim na Vinerce expowania. Rzadzą se. No ,ale niech nie chwala dnia przed zachodem słonca". Polacy zmiażdżą "dyktature" Babila i jego kolegów. POLAND RULEZ
  Odpowiedz z Cytatem
stary 05-03-2006, 19:27   #6
Hero'lock
Użytkownik forum

Hero'lock's Avatar

Król

Ostatnio z kumplami zabilem takiego latynoca (40 lvl Paladyn) Loot to: B Rope bp:lina,szufla,5 hmm,bp uh ; reszty niewiem bo szybko tego niebylo Robimy wilelko akcje TEMPIENIE LATYNOSÓW
stary 05-03-2006, 19:28   #7
Hero'lock
Użytkownik forum

Hero'lock's Avatar

Król

Ostatnio z kumplami zabilem takiego latynosa (40 lvl Paladyn) Loot to: B Rope bp:lina,szufla,5 hmm,bp uh ; reszty niewiem bo szybko tego niebylo Robimy wilelko akcje TEMPIENIE LATYNOSÓW
stary 05-03-2006, 19:42   #8
Crocir
Zbanowany

Crocir's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Barlinek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Stitl
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Domyślny

****a mc zamknijcie paly ***ani idioci czy wy nie rozumiecie ze vinera ot latynowski server i jest ich wiecej!i teraz bedzie war i w c***a wszyscy poalcy beda yw***ani:sa oc do zalozyciela tego tematu ****a mac jak zobaczyles po tygodniu babila bo to twoj idol i zobacyzles zego mily zabil i ze teraz jest w el poalco...za***ala go igldia braveheartt w ktorej bylem,a el polaco jest tlyko na wara w ktorym i tak wsyzscy ucierpimy lole a oc do ciebie hero'lock to tmy swoim 13 osrciem to latynosom mozesz lizac duep a nie orbic akcje ****a downie!

Ostatnio edytowany przez Crocir - 05-03-2006 o 19:43.
Crocir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-03-2006, 16:16   #9
Hero'lock
Użytkownik forum

Hero'lock's Avatar

Oczko

NIejestem downem. Poprostu gdy polacy troche pognębią tych latynosów to im się odniechce tych mordów na polakach. Narazie latynosi niewypowiedzieli wojny więc niema się czego obawiać. Pozatym ja mielaem haka i dlatego 12 lvl (przed hakiem 32 ). Pomimo haka gram na vinerze
stary 06-03-2006, 16:54   #10
Aratgurth
Użytkownik forum

Aratgurth's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2005

Imię: xxx
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 40
Poziom mag.: 47
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hero'lock
NIejestem downem. Poprostu gdy polacy troche pognębią tych latynosów to im się odniechce tych mordów na polakach. Narazie latynosi niewypowiedzieli wojny więc niema się czego obawiać. Pozatym ja mielaem haka i dlatego 12 lvl (przed hakiem 32 ). Pomimo haka gram na vinerze
Człowieku zastanow sie co ty mówisz?? "Polacy pognębiją tych latynosów"?? Co ty wogole wiesz o vinerze?? Już jest war!! Mojego kumpla zaczeli huncic odrazu po dedzie Babila bo wiedzieli ze jet Polakiem. Jakie są polskie h lvl na vinerze?? Nawalony Pank i jego brat? Powiedzmy sobie szczerze raz ztrapowli Babila ale więcej im taka akcja sie nie uda. Mamy tylko jednego Polaka z wysokim lvl 90 + ale on chyba nie bedzie walczył, nie wydaje mi sie, ja bym nie walczył. A Nawalony odchodził z Vinery i dlatego ubił z kummplami babila. Myślisz ze by sie na to odwarzyli jakby chcieli tu grać? Popatrz sobei ile ludzi na tym servie jest przeciwko Polakom? Większość!! Nie mamy szans, ta wojna jest z góry przegrana. Sujas ma racje wszyscy na tym ucierpimy. Wszyscy ci którzy chcą spokojnie grać i expić bez jakiś głupich warów. Myślisz ze teraz np Miły ma bedzie mógł expić gdzieś zeby nabić/odrobić lvl? Babil odrobi to na luzie bo nikt mu nic nie zrobi, zresztą on już to odrobił. Nie zakładajcie takich głupich tematów bo nie ma sie z czego cieszyć. A hacka pewnie miałeś dlatego bo ściągałeś Boty do tibi albo byłeś noobem.
Aratgurth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-03-2006, 18:27   #11
Crocir
Zbanowany

Crocir's Avatar

Domyślny

no wlansie...pempol raczej nie wezmie udizlau w warze a wszyscy polacy co ise nie chca tluc juz sie podaja jako USA :s kto? bardoz duzo osob a i tak w koncu trzeba bedzie uciekac z vinery bo nie wyobrazam sobie dolaczyc przeciwko lordowi,pankowi,romeimu itd-kolegom z 2 najlepszych polskich gildi i za to penwie tez bedzie maly hunt a co do ciebie hero to downem nei jestes...ale typowym polaczkiem ktory na poczatku cfaniaczy bo chce sie podlizac wysokim levela polakom ktorzy i tzk go uwazaja za idiote-nooba,newbie nie iwem(ja to nazywam "lis" ) a potem jak go goni babil to pisze: "no kill me plx" "Why you kill me?" "plx give me my loot" i truej koelsiowi dupe przez 2 godziny bo mu dragon shield wypadl...sam niestety kiedys taki bylem
stary 06-03-2006, 21:12   #12
Aratgurth
Użytkownik forum

Aratgurth's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2005

Imię: xxx
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 40
Poziom mag.: 47
Domyślny

Niesądze zeby Brazylijczycy chcieli żeby USA (Albo ludzie ktorzy poprostu maja wpisane USA w "location") pomagało im w warze i żeby ubijali Polaków. Z tego co gadałem z ludzimi z USA to prędzej pomogą Polakom bo jakoś też nie pałają miłością do Venezuelczyków. Druga sprawa to taka, że ludzi z USA spotkałem tutaj (na Vinerze) dość mało
A Lord ~~ też dołaczył do El poalco i walczy z brazylami? Kurde sami najlepsi polacy odejdą.
Tak pozatym Hero'lock jesteś takim cfaniakiem bo co na tibai com pisze? Account Information
Real name: Kokahero
Created: Oct 14 2005, 18:35:33 CET
Tutaj na forum cfaniaczysz że zabiłeś z kumplami 40 lvl'a który pewnie był afk. a powiecmy sobei szczerze nikt na vinerze o tobie nawet nie slyszał. Jesteś tam nikim bo jak zatakujesz jakiegoś brazola to jego reakcja najprawdopodobiniej będzie ostry wybuch śmiechu po czym cie raz ***nie z Sd albo z drago lance a ty zaczneisz uciekac do depo krzycząc PK plx help. A kumple to jakei lvl?? 12?? 13 ?? Wymjatacie stary założcie gildie El noobs I wypowiedzcie wojne venezuelczykom to wtedy będziemy mogli pogadać o tym, że w końcu Brazylijczycy dostaną w tylek od Polaków. Zobaczymy jak wtedy będziesz cfaniczył kogo to ty zabiłeś z kumplami.
P.S. Sujas zmień se podpis Nawalony już dawno rozwjązał Last condons.
Aratgurth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2006, 15:57   #13
Hero'lock
Użytkownik forum

Hero'lock's Avatar

Domyślny

Niemam poco się podlizywać to tych polaków ,,hight lvl'' wiem ze oni mi nic niedadzą jak ich bende zanć (co ochronią mnie ?? )A pozatym nieściągałem anie botów anie nie jestem noobem. Poprostu ktoś mnie zhakował. Niewiem jak ale hakował (NIEMAM K KEY)
stary 10-03-2006, 08:37   #14
Hero'lock
Użytkownik forum

Hero'lock's Avatar

Żarówka

Podaje się za USA bo niechce dostac w piżżż..e. Tego 40 lvl zabilem z kumplami przed hakiem.
stary 12-03-2006, 22:46   #15
Magin Gewu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 10 2005
Lokacja: Marki

Imię: Mort Azkan
Profesja: Druid
Gildia: FF
Poziom: up
Skille: up
Poziom mag.: up
Magin Gewu ma numer GG 1720489
Domyślny

Hero niestety Sujas (mój qumpel z anacondy) ma racej. Pomimo że polacy raz ubili babila, to i tak nie zorganizują się. Sam dostałem od polaka (nigdy wiecej afk w eq:/), więc myśle że ta "wojna" nie ma sensu.

Smutna prawda.

@edit down

Masz racje nie wszyscy sa zj****i, ale na ludzi typu babil violetz etc nic nie poradzisz

Ostatnio edytowany przez Magin Gewu - 15-03-2006 o 09:41.
Magin Gewu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-03-2006, 08:02   #16
Robert Nasty Marley
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 03 2006
Lokacja: Polska SE

Robert Nasty Marley ma numer GG 5291595
Domyślny latynosi

Nic nie mailem do Babila do pewnego czasu albo inaczej dopuki go nie spotkalem akurat sprzedawal cos u HL i dostalem dwoma boltami za to ze weszlem do sklepu bez zanego ostrzezenia bez zadnych poznniejszych tlumaczen Znam paru brazylijczykow i meksykana (miedzy innymi zrobilem z nimi desert questa) i chyba nie wszyscy latynosi sa tacy jak Babil i spolka poniewaz chodza i zabajja kogo im sie podoba a pozniej chronia sie oososbami Babila lub Violetz
Robert Nasty Marley jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-03-2006, 21:25   #17
Texterus
Użytkownik Forum

Texterus's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 55+
Skille: 80+/80+
Texterus ma numer GG 5168083
Domyślny

Sujas co ty sie tak mądrujesz.
Bardzo dobrze, ze zabili tego glupka.
Kiedys jeszcze dawniej za czasow mojego knighta na vinerze i uhmakera, nie chcialem babilowi sprzedac uhow za 3k(wtedy byly jeszcze za 3,5 k) a mnie chcial zaje.. emm zabic, stalem prze ddp i szybko sie schowalem.
A moj knight byl huntowany przez duzo ludziska i nikt go nie zabil.
Huntowali : Rokotsu, taka gildia bambucza army kiedys dosc silna, 40 ek z bambucza army, magic words tego mozecie nie znac taki cienki bolek sie wluczyl kolo thais, no i jeszcze jakas ildia nie pamietam kto :/.
Ja z vinery odchodze, czekam na nowy server, gram sobie tylko zeby z kumplami pogadac i pohuncic czasem w teame z wasiem i innymi ludkami z gildii.
A widzieliscie ih fortosy z rl, na takiej stronce gdzies byly, kurde babil to dopiero ma krzywy ryj.

Ostatnio edytowany przez Texterus - 21-03-2006 o 21:27.
Texterus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-03-2006, 18:57   #18
Fluro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 07 2005

Profesja: Elite Knight
Gildia: ----------
Świat: OBsida
Poziom: 60
Skille: 7X/..
Poziom mag.: 6
Fluro ma numer GG 5501997
Cool

MA ktoś film jak padł babil ktos z tej ekipy jak go laliscie ??
stary 13-04-2006, 19:07   #19
ciechanowiec
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Za górami

Imię: UTAJNIONE
Gildia: Phoenix
Świat: Thais
Poziom: 25
Skille: 15/21
Poziom mag.: 26
Domyślny

Też tak miałem wchodze do sama czekam aż goscio sprzeda ok on sprzedał moja kolej ja pisze
hi
sell chain armor
yes
a tu przychodza 2 chamki i jeden summonuje fe a drugi zerka i co ?
znam paru dobrych br, którzy pomagali mi np. w desercie
czego sie boicie ? ze jesteśćie polakami ?
ja z kumplem mamy już metode na BR
wlazimy 13 charami
BR?
MIRA!
HUNTED
i pk właczamy
ciechanowiec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-04-2006, 22:56   #20
Crocir
Zbanowany

Crocir's Avatar

Domyślny

taa ciechanowiec ty to tez jestes fajny jeszcze jka zaczynalem grac na vinerze to cie na 26 levelu huntowalme z anaconda pamietam Wasiu pozdrooo kupe latRobert nasty Marley, pozdroofka ale nie martw sie babil taki jest to kawal chu...nie odkoncze bo juz prawie za poprzedniego posta dostalme bana ja koiedys robielm sobie hmm'y w ab jka mialme 10 levle zacyznalme i sie ciesyzlem to za blokowanie wejscia do depo ab dostalme tak z sd od babila ze na black hp ucieklem a co do mordy to pewnie w kolejce od bozi zamiast po morde to po wytryzmalosc przed kompem stal ja tam teraz z 3 kolegami czekamy na new servy kasa na pacca na rok i tlyko wejdzie serv kupuejmy pacca z moejgo konta i jazdaaa=)bedzie piekny share master sorciem na new servie non-pvp ciii....tyko nikomu nie mowcie
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania