|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hero'lock
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
![]() |
![]() Nareszcie nadszedł czas zęmsty Polaków grających na vinerze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: W Thais
Imię: Masterionixi
Świat: xerena
![]() |
![]() no... ciesze sie z tego ze polacy potraFILI STAWIC CzOLO VENA AJKESZCZE BARDZIE MNIE CIEWSZY ZE OSTATECZNY CIOS ZADAL MILY MAG PIERNICZEK JAK KIEDYS GRALEM NA VINERZE TO KUMPLOWALISMY SOIE ALE POZNIEJ ZMIENILEM SERVER AZ NASZA ZNAJOMOSC ZOSTALA ZERWANA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2005
Lokacja: Marki
Imię: Mort Azkan
Profesja: Druid
Gildia: FF
Poziom: up
Skille: up
Poziom mag.: up
![]() |
![]() Kto nie zna Milego maga Pierniczka z nim zaczynalem gre i ciesze sie ze on zbil (szkoda ze babil mu oddał).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ye Ye Babil padl fakt
![]() ![]() ![]() Hail miły mag pierniczek ![]() Hail El Polaco ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() To jest okrutna zniewaga, ktora krwi wymaga
![]() Zakazują h lvlom polskim na Vinerce expowania. Rzadzą se. No ,ale niech nie chwala dnia przed zachodem słonca". Polacy zmiażdżą "dyktature" Babila i jego kolegów. POLAND RULEZ ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ostatnio z kumplami zabilem takiego latynoca (40 lvl Paladyn) Loot to: B Rope bp:lina,szufla,5 hmm,bp uh ; reszty niewiem bo szybko tego niebylo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ostatnio z kumplami zabilem takiego latynosa (40 lvl Paladyn) Loot to: B Rope bp:lina,szufla,5 hmm,bp uh ; reszty niewiem bo szybko tego niebylo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Barlinek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Stitl
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
|
![]() ****a mc zamknijcie paly ***ani idioci czy wy nie rozumiecie ze vinera ot latynowski server i jest ich wiecej!i teraz bedzie war i w c***a wszyscy poalcy beda yw***ani:sa oc do zalozyciela tego tematu ****a mac jak zobaczyles po tygodniu babila bo to twoj idol i zobacyzles zego mily zabil i ze teraz jest w el poalco...za***ala go igldia braveheartt w ktorej bylem,a el polaco jest tlyko na wara w ktorym i tak wsyzscy ucierpimy lole
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Crocir - 05-03-2006 o 19:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() NIejestem downem. Poprostu gdy polacy troche pognębią tych latynosów to im się odniechce tych mordów na polakach. Narazie latynosi niewypowiedzieli wojny więc niema się czego obawiać. Pozatym ja mielaem haka i dlatego 12 lvl (przed hakiem 32
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Imię: xxx
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 40
Poziom mag.: 47
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() no wlansie...pempol raczej nie wezmie udizlau w warze a wszyscy polacy co ise nie chca tluc juz sie podaja jako USA :s kto? bardoz duzo osob a i tak w koncu trzeba bedzie uciekac z vinery bo nie wyobrazam sobie dolaczyc przeciwko lordowi,pankowi,romeimu itd-kolegom z 2 najlepszych polskich gildi i za to penwie tez bedzie maly hunt
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Imię: xxx
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 40
Poziom mag.: 47
|
![]() Niesądze zeby Brazylijczycy chcieli żeby USA (Albo ludzie ktorzy poprostu maja wpisane USA w "location") pomagało im w warze i żeby ubijali Polaków. Z tego co gadałem z ludzimi z USA to prędzej pomogą Polakom bo jakoś też nie pałają miłością do Venezuelczyków. Druga sprawa to taka, że ludzi z USA spotkałem tutaj (na Vinerze) dość mało
![]() A Lord ~~ też dołaczył do El poalco i walczy z brazylami? Kurde sami najlepsi polacy odejdą. ![]() Tak pozatym Hero'lock jesteś takim cfaniakiem bo co na tibai com pisze? Account Information Real name: Kokahero Location: N JORK Created: Oct 14 2005, 18:35:33 CET Tutaj na forum cfaniaczysz że zabiłeś z kumplami 40 lvl'a który pewnie był afk. a powiecmy sobei szczerze nikt na vinerze o tobie nawet nie slyszał. Jesteś tam nikim bo jak zatakujesz jakiegoś brazola to jego reakcja najprawdopodobiniej będzie ostry wybuch śmiechu po czym cie raz ***nie z Sd albo z drago lance a ty zaczneisz uciekac do depo krzycząc PK plx help. A kumple to jakei lvl?? 12?? 13 ?? Wymjatacie stary założcie gildie El noobs I wypowiedzcie wojne venezuelczykom to wtedy będziemy mogli pogadać o tym, że w końcu Brazylijczycy dostaną w tylek od Polaków. Zobaczymy jak wtedy będziesz cfaniczył kogo to ty zabiłeś z kumplami. P.S. Sujas zmień se podpis Nawalony już dawno rozwjązał Last condons. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Niemam poco się podlizywać to tych polaków ,,hight lvl'' wiem ze oni mi nic niedadzą jak ich bende zanć (co ochronią mnie ??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2005
Lokacja: Marki
Imię: Mort Azkan
Profesja: Druid
Gildia: FF
Poziom: up
Skille: up
Poziom mag.: up
![]() |
![]() Hero niestety Sujas (mój qumpel z anacondy) ma racej. Pomimo że polacy raz ubili babila, to i tak nie zorganizują się. Sam dostałem od polaka (nigdy wiecej afk w eq:/), więc myśle że ta "wojna" nie ma sensu.
Smutna prawda. @edit down Masz racje nie wszyscy sa zj****i, ale na ludzi typu babil violetz etc nic nie poradzisz Ostatnio edytowany przez Magin Gewu - 15-03-2006 o 09:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2006
Lokacja: Polska SE
![]() |
![]() Nic nie mailem do Babila do pewnego czasu albo inaczej dopuki go nie spotkalem akurat sprzedawal cos u HL i dostalem dwoma boltami za to ze weszlem do sklepu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 55+
Skille: 80+/80+
![]() |
![]() Sujas co ty sie tak mądrujesz.
Bardzo dobrze, ze zabili tego glupka. Kiedys jeszcze dawniej za czasow mojego knighta na vinerze i uhmakera, nie chcialem babilowi sprzedac uhow za 3k(wtedy byly jeszcze za 3,5 k) a mnie chcial zaje.. emm zabic, stalem prze ddp i szybko sie schowalem. A moj knight byl huntowany przez duzo ludziska i nikt go nie zabil. Huntowali : Rokotsu, taka gildia bambucza army kiedys dosc silna, 40 ek z bambucza army, magic words tego mozecie nie znac taki cienki bolek sie wluczyl kolo thais, no i jeszcze jakas ildia nie pamietam kto :/. Ja z vinery odchodze, czekam na nowy server, gram sobie tylko zeby z kumplami pogadac i pohuncic czasem w teame z wasiem i innymi ludkami z gildii. A widzieliscie ih fortosy z rl, na takiej stronce gdzies byly, kurde babil to dopiero ma krzywy ryj. Ostatnio edytowany przez Texterus - 21-03-2006 o 21:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Profesja: Elite Knight
Gildia: ----------
Świat: OBsida
Poziom: 60
Skille: 7X/..
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() MA ktoś film jak padł babil ktos z tej ekipy jak go laliscie ??
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() Też tak miałem wchodze do sama czekam aż goscio sprzeda ok on sprzedał moja kolej ja pisze
hi sell chain armor yes a tu przychodza 2 chamki i jeden summonuje fe a drugi zerka i co ? znam paru dobrych br, którzy pomagali mi np. w desercie czego sie boicie ? ze jesteśćie polakami ? ja z kumplem mamy już metode na BR wlazimy 13 charami BR? MIRA! HUNTED i pk właczamy |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
|
![]() taa ciechanowiec ty to tez jestes fajny jeszcze jka zaczynalem grac na vinerze to cie na 26 levelu huntowalme z anaconda pamietam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |