|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2003
|
![]() Polacy noście barwy narodowe!
Będzie łatwiej się poznać, Tibia będzie wyglądała dużo ciekawiej, wreszcie inne narody grające licznie w Tibię (swe, br) będą widziały, że Polacy jednak silny naród- potrafią się zgrać!!! A i najważniejsza sprawa- kolor bialy wyjątkowo pięknie pasue do czerwonego... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() nie popieram....
ale dobre masz checi ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() No to ja wam zacytuje wypowiedz pewnej osobki:
"...juz teraz niezrecznie jest sie przyznac w grze ze sie jest polakiem...." Jak to uslyszalem kompletnie sie zalamalem. To co tu mowic aby ta osoba nosila jeszcze nasze narodowe barwy. Jest wielu ludzi ktorzy sie WSTYDZA nosic nasze barwy. Ale sa tesh tacy co maja wlasne kolorki i nim w ich dobrze ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Stanowczo odradzam ubierania się w polskie barwy narodowe, jak wiecie toczy się wojna Polska vs Szwecja.
Jeszcze zanim wprowadzono czaszki to chodziła 3 szwedów i nawalała polaków, ja prawie przez to umarłem. Ja se stałem pod depo w barwach narodowych i robiłem se runki, nagle zaczeli sie wokuł mnie kręcić, więc na wszelki wypadek trzymałem w rezerwie exure gran, walneli mnie z SD 1-~90 2-~110 wtedy sie Uh-nołem i gościu(najsilniejszy z nich) walną wemnie ~130.(mniejwięcej tak walili, jednego jestem pewien ze przeżyłem) Druga sytuacja, szwed mnie zaczą zaczepiać, ja se stałem pod depo, czytąłem w tym czasie forum, nagle patrze, jestem przy sklepie z runkami(A ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2003
|
![]() Wojna Polaków ze Szwedami jest bardziej wyimaginowana niz realna. Wszyscy nagłaśniają tę sprawę.
A jeśli ktoś WSTYDZI się nosić narodowe barwy... no cóż.... pies go trącał. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() O Boże kolejny "patryota" się znalazł... Tibia to gra, w której , po części, powinno się zapomnieć o sprawach Rl, narodowych. CiPowie nie popierają takich działań (np dodali notke w zasadach o nickach typu XXX PL).
Ja w życiu nie nosiłem takich barw (no może raz na teście, jak była sytucja podbramkowa) i nie polecam nikomu :/ To jest gra, a nie wyścig nacji |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() Cytuj:
a pozatym zawsze trafisz na jakiegos debila który jak zobaczy ze sie ubrales na bialo-czerwono to cie zacznie nawalac
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() A ja popieram calym sercem - bedzie latwiej idiotow unikac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Ja kiedys nosilem stroj bialo-czerwony... I bylo beznadziejnie. Mnostwo n00bow podchodzilo: daj mi cos, prosze, itp, a juz najbardziej mnie wkurzaja low-lvle, ktore podchodza i mowia 'czesc' i ida se dalej i tak po kilka osob czasem na raz - to na prawde wkurza.
A poza tym, wole jakies ciekawsze stroje, ktore i tak czesto zmieniam.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Nikt ważny
|
![]() na światach non pvp panuje zasada "róbta co chceta" i tam można się tak ubrać bez obaw ale na światach pvp szczerze odmawiam
![]() poza tym ja brzydko wyglądam w tych barwach.. wole coś niebieskiego ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja sie tak ubierałem i omal mnie typ nie killnął.
Zmieniłem ubiór bo można się wkopać nieźle przez to :/ Chodze w różnych strojeach, jet mi dobrze, a na Biało-czerwony może zmienie jak osiągne 50 level i PK mi grozić nie będą (teoetycznie)
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja moją postacią na rooku (14lvl) chodze na biało-czerwono, i jak na Securze robiłem druida, to też na biało-czerwono mykałem
![]() Jeśli masz niski lvl, to Cię polacy nie będą męczyli żebys coś dał, ale PK. Pozatym pamiętam jak na TEST servie w Ab'd polacy się ubrali na biało-czerwono i zabijali wszystkich, którzy nie byli polakami (polaków ubranych na inny kolor niż biało-czerwony też ![]() ![]() skrin2 skrin - dowód, że polaków nie lubią ![]() skrin - stoimy i pozwalamy polakom wyjść Nie jest to temat z SS'ami, więc więcej nie dam - niedługo ukaże się mój temat w dziale "Zdjęcia" i tam będą wszystkie screen shoty. P.S. Screeny mogą jeszcze nie działać, więc prosze o cierpliwość i nie pisanie postów "nic nie widze"- mam problemy z serwerem.
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2004
|
![]() ja tam sie nie wstydze że jestem polaczkiem!!!
POland power, a najbardziej lubie chlastać pazerniaków i tych z premium account....Jeeeeeeeeeee a wojna polski ze szwedami...no nie wiem pierwsze słysze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Nieobecny.
|
![]() Wiecie co? Nie wstydze sie że jestem Polakiem, jestem w polskiej Gildii (pzdr 4 Zag
![]() ![]() tacy pOLACY (nie mylić z Polakami) tylko niszczą klimat (chwalą się lvlem albo skillami) albo się cholernie wożą/lootują/lurują/są walonymi PK. Na szczęście jestem na non-pvp wiec to ostanie mnie nie dotyczy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja nie popieram chodzenia w barwach narodowych tak samo jak posiadania typowo polskiego nicka, nie wstydze się że jestem polakiem, lecz wg. mnie ludzie o nickach np. Psi Wentyl (Autentyczny nick z Libery) To skończone nOOby które tylko przynoszą hańbe naszemu krajowi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() TO głupi a z jednej strony fajny pomysł
głupi ponieważ wole miec kolory jakie chce(chyba kazdy woli) a fajny bo mozna sie poznac po kolorach :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() A ja chodze w barwach narodowych...nie wiem czemu po prostu fajnie to wygląda,mam nick Maciek of Elternia i się ciesze,stworzyłem nową postać by urosnąć w siłe i walczyc z PK więc się ich nie boje...I podpisuje się po tym!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Ja tam nosiłem barwy narodowe i jakoś nie miałem z tym problemu, ani nOOby się nie czepiały, rzaden szwed ze mną nie zaczynał, a gadałem z paroma i był loozik. Dużo niskich poziomów nosi barwy biało-czerwone, ale ci co już grają dłużej raczej rezygnują z tych kolorków
![]() WYPIERDASEK -> Knight -> lvl 23 -> Lunara |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2004
![]() |
![]() ?( ?(
![]() |
![]() |
![]() |