|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Jak podoba ci sie ten fake ?? | |||
fajny |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 41.67% |
mozliwy |
22 | 36.67% |
do DUPY |
13 | 21.67% |
Głosujących: 60. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() NAJPIERW KILKA SLOW DO WAS
1 oceny prosze oceniać surowo ale sprawiedliwie najlepiej żebyście robili tak 1-5 / 5 za pomysły 1-5 / 5 za wykonanie a później sumujcie to i oceńcie na 10 2 ortografia bardzo prosze Sie mocno nie wściekać na ortografie ponieważ mam 2 z polaka i mogę robić dużo błędów porostu dobrze by było jak byście to ignorowali 3 fake detektywistyczne nie spotkałem Sie z czymś takim na forum wiec postanowiłem to zrobić jako pierwszy fake będzie polegać na tym ze to wy będziecie wybierać los bohaterów a musicie odnalesc skarb czyli po każdym odcinku będę stawiał pytanie czy nasi bohaterowie maja iść .... czy ..... pod uwaga będę Bral pierwszych 10 odpowiedzi na moje pytanie i wtedy będę robił odcinek następny dziękuje za przeczytanie tego co napisałem . :) odcinki Prolog : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=120846 Odcinek I : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=120846 Odcinek II : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=120846&page=6 Odcinek III :http://forum.tibia.pl/showthread.php...62#post1338262 PROLOG historia nasza zaczyna sie na granicy panstwa ludzi gdzie wojowniczy straznicy granic ludzkich zabijaja wrogow ![]() :) ![]() :) ![]() :) ![]() :) ![]() po kilku tygodniach oddzial zostal rozbity a nasi bochaterowie pojechali szukac Kanieldrela ODCINEK I ![]() :) ![]() :) ![]() :) ![]() :) ![]() :) ![]() :) ![]() :) ![]() :) ![]() :) ![]() :) ![]() :) ![]() :) ![]() :) ![]() :) ![]() :) teraz zaczne robic odcinek 2 jak napisze 10 osob gdzie hca isc Medrzec czy piramida dzinow Ostatnio edytowany przez Albertus - 28-03-2007 o 15:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Hmm.... Nawet fajne
![]() ![]() 3/5 za pomysł 2/5 za wykonanie Były małe niedogodności ![]() Razem o nam daje ![]() 5/10 ![]() A teraz co do pytan to powinieneś sam wymyślać fabułe, ale skoro mam już ci podać to niech idą do Piramidy ^^ Będzie może jakaś akcja ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
dzieki za dobre oceny myslalem i mialem fabule ale doszlem do wniosku ze trzeba miec cos orginalnego gdzie wy bedziecie mieli szansesie wykazac i ciekawe czy znajdziecie skarb ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Wiesz... nie takie złe!
Wykonanie 4/5 Pomysł 3/5 7/10 ogółem DO PIRAMIDY!
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() PLAGIAT W CH*J!!! K***A KTO CI POZWOLIL UZYC MOJEGO OUTFITA!?(TEGO SAMURAJA CZERWONO CZARNEGO Z KATANA) ZMIEN TO LEPIEJ!
@down Sie czyta posty! jak go wzucilem to zakazalem go uzywac kazdemukto sie o pozwolenie nie spyta! Ostatnio edytowany przez ARESS15 - 13-03-2007 o 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ej ja uzywam tego co znajduje siena tym forum to ze ty wzuciles go na forum i ja go uzylem to hyba normalne jak nie hciales zeby go ludzieuzywali to nie bylo trzeba go wrzucac na forum tak wogle to on juz zgina wiec wiecej go nie bedzie a tak wogle to pownienes sie cieszyc ze ktos docenil twoje starania i umiescil twoj outfit w swym fake to dobze o swiadczy ze umiesz robic outfity Ostatnio edytowany przez Albertus - 13-03-2007 o 15:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Albertus ma racje -,- Forum nie jest do chwalenia się tym co się zrobiło. Dałeś to się nie dziw, że ludzie go urzyją. Patrzą "O! Fajny outfit" i go biorą bez czytania postów, bo po co? Oj przezywasz to...
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() @up
nie chwalilem sie tylko dalem do rekrutacji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() ARESS15 ma rację... Oto urywek regulaminu działu fake:
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() nieh ci bedzie dobra sory ze uzylemtwojego outfitu i tak ta postac zginelawiec wiecej go nie bedzie Cytuj:
bo w anst odcinkach tego nie bedzie Ostatnio edytowany przez Albertus - 13-03-2007 o 16:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2007
|
![]() Nawed nawed
![]() Oufity rox ![]() ![]() 6/10 Rób dalej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Menera
![]() |
![]() Wykonanie 4/5
Pomysł 4/5 Ogółem 8/10 czyli Good ![]() Bardzo fajne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2 posty up
dzieki za oceny ale mogliscie wpisac gdzie wolicie zeby bochaterowie szli Lochy dzinow lub medrzec narazie jest 2 na Lochy 0 na medrca |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Świat: Calmera
![]() |
![]() Wykonanie: 4/5 nie spodobał mi sie ten mutant, ale konie były zajebiste xD
Pomysł: 3/5 znowu wojny kogoś z kimś xD Ogólnie: 7/10 wiec nie jest źle, a ja chce do Dżinów xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ej co do tych wojen w tym fake glowny temat to odnalezienie skarbu barbarzyncow a wojna to taki pod temat tylko do kolorystyki tematu glownego |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() wykonanie 3,5/5
pomysl 1,5/5 Razem 5/10 Nie podoba mi sie pomysl ze to inni wybieraja ciag dalszy.
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Dżizas Albertus, ty wróciłeś ?! Witaj mój miszczu, nareszcie coś tak dobrego jak twoi "Zabujcy", póki co masz ode mnie wielkiego miszcza 5/10... Potem "się" zobaczy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() wiesz jak sie nad tym zastanowic to to dobry pomysl z kilku powodow
- bedziecie szukac tego skarbu az odnajdziecie albo azwam sie znudzi gdy pojdziecie w niekure miejsca fake zakonczy sie bo moga bochaterowie dednac ale macie przy tym zabawe ze to wy jestescie poszukiwaczami - czesto oceniacie kogos za slaba fabula a teraz to wy jawybieracie wiecwasze oceny beda lepsze ![]() Cytuj:
zobacz zabujcy ( pierwszy fake ) sherlomon ( drugie fake ) i ten teraz ( trzecie ) ruznica jest ![]() Ostatnio edytowany przez Albertus - 13-03-2007 o 16:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() wesciesie kurwa od tej ortografi wywale przynajmniej jestem huliganem a nie kujonem nie kuje w ksiazkach tylko odpalam race na stadionie i tym sie ruznimy ze ja cos z zycia mam a ty tylko kujesz tyle na paczatku wspomnialem ignorujcie beldy i kazdy post z trescia typu ortografia bledy robisz itp traktuje jakozwykly bezczelny spam |
![]() |
![]() |