|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witajcie ja puściłem mego syna na kompa a on otrzymał od kogoś linka www.free.owntibia.com .I no wiecie jak to dziecko 7 letnie wszedł na to miałem hacka w opisie mojej postaci pojawiło się 40 lvl hacked Owned in :XXXX by lily.
Gdy to zobaczyłem odrazu szukałem tematu jak usunąć owntibie i znalazłem i ją usunęłem ,później zmieniłem passy zaznaczając że zgubiłem passy ,otrzymałem nowe password e-mailem i szybko zmieniłem all. Od tego czasu coś hakera nie widze ale boję się że może miec passa do mego e-maila ,ale w to wątpię. Podsumowując haker pseudonim ownWizard ma mój account number i może zdobył hasło do maila poprzez owntibię.I tu proszę o pomoc chcę zmienic hasło do mej skrzynki pocztowej na aol.de Pomocy! Albo co innego ...? @Down and down Nie wiem jak bo to poczta niemiecka aol.de;/ Ostatnio edytowany przez Shillhell - 02-07-2007 o 13:09. |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() No więc w czym problem? Zmień to hasło na tej skrzynce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|