|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2007
|
![]() Jestem "juz" na mainie, ale co mam robic, gdzie isc?
Bylem na jadowitych trollach, teraz zablakalem sie gdzies gdzie lezy pełno niedziwiedzi, ale gdzie najlepiej zebym szedł? Od początu w góre, duł prawo, lewo? Jakie jest najlepsze miejsce dla takiego noobka jak ja? Pozdro |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Lubin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 50
Skille: ---
Poziom mag.: --
|
![]() moze uchylisz rabka tajemnicy i powiesz jaka profesje wybrales itp ? ...
na poczatku radze expic na trollach...na 10-11lvl (zaleznie od skilli) przerzuc sie na dwarfy i rotwormy ( obok Kazo - w kopalniach). Mysle, ze dalej poradzisz sobie sam. jakby byly problemy ze znalezieniem jakiegos miasta to look at mapa swiata < tibia.pl -> i w prawej kolumnie w dolnym roku sa mapy) Pozdrawiam
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() an tych trollach po 25 pkt? omg, chyba niebede w to gral, niepotrzebnie wychodzilem z tej 1 wyspy, tu same bagna i skurwysyny które mnie zabijają co chwila...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() Jak NooB potrzebuje pomocy, to niech NooB poszuka. Na forum jest pełno poradników dla początkujących.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Lokacja: Polska
Imię: Kayle Hellscream
Profesja: Sorcerer
Gildia: Masters of Fast Annihilation
Świat: Celesta
Poziom: 51
Skille: -
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Coś czuję,że noob chce zwrócić na siebie uwage innych graczy...
![]() Ja radze tak: 8-10 lvl - trole/frost trole 10-13 lvl - Amazonki i Valkyrie Kup sobie Wand Of Dragonbreath ![]() 13-20 lvl - Wszystkie rodzaje dwarfów ![]() Reszte sam odkryjesz...Jak bedziesz gral ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Allenstein
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Dewiacja - 28-04-2011 o 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() LOL NOOB ma czelność pisać jeszcze na tym forum. Chętnie bym ci pomógł gdyby był newbie a nie obsrany, zarozumiały NOOBem przez których Polska ma takie a nie inne imię.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() A wszystkie nooby up: robią offtopa.
P.s Ja bym Ci proponował iść na roty,dwarfy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja teraz załozyłem nowe konto gdyz stwierdzam fakt ze weszłem do maina z za słabym uzbrojeniem, zbroją i niemam tam szans na przetrwanie
następnym razem wybiore droida (czy jakos tak) jak mi radził kumpel (Podobno najlepszy dla początkujących) Ps. Na 1 wyspie gdzie sa sklepy z najlepszymi zbrojami, opancerzeniem itp? bo u obiego tylko jakies słabe graty są ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Heh... ja do wszystkiego sam doszlem nikogo nie pytalem ale podzielesie z toba ma tajemnica xD
Njapierw jak juz jestes w swiatyni idz na poludnie i zbieraj fooda i go sprzedawaj i zrob takiego qesta zeby tostac doublet ale nie powiem jak go zrobis bo to byl by qs costam jak juz uzbierasz troche kasy kup se jaka bron mace hatchet lub sworda i exp az wbijesz 8lvl robiac inne qesty i uleprzajac eq idz do thais wydaje mi sie ze to najleprze miasto to na tyle zycze fajnej gry zrob se hara na thori bo tez tam gram od wczoraj xD
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() to idz se na demona bedzesz tydzeń nie grał w tibie
![]()
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Siemka
![]() ![]() http://tibia.pl/earth.php?x=32577&y=31841&z=5 http://tibia.pl/earth.php?x=32578&y=31841&z=0 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...df7d00238.html |
![]() |