|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 52
Poziom mag.: 49
|
![]() niedawno miałem formata .. a po formacie walnołem sobie XP ... moj problem polega na tym, że w Tibii mam strasznie mało klatek (nie przekracza 7). Wcześniej miałem 98' i wszytsk chodzilo lajtowo. (procek 1Ghz, 384 ram, krata graf. - Geforce 2 mx 200 / 64mB ) ... na 98' na tej karcie tibia chodziła lekuto .. czy mała ilość klatek może byc spowodowana tym że system jest za dobry na mojego kompa? , jesli tak, to co z tym można zrobić ?
Pzdr i z góry dzięki za pomoc Ostatnio edytowany przez Legendary Soul - 04-07-2007 o 11:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Cytuj:
Mój kom: duron 850 Mhz 256 sd ram i katra graficzna Ge force 2 I wszystko dziala jak nalezy wiec nie mów ze XP sie z Tibia gryzie
![]() |
![]() |
#4 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Nie żal, ani nie gryzie się, tylko na analogicznym sprzęcie w 99% przyadków na XP będzie niższy framerate niż na 98.
Spróbuj zmienić sterowniki grafiki lub powyłączać zbędne usługi. Ostatnio edytowany przez emilok - 04-07-2007 o 13:48. |
![]() |
![]() |