|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: W domu
![]() |
![]() Witam chcę przedstawić moją pierwszą prace w Photoshopie
A więc połączyłem 2 obrazki w 1 nie wiem czy dobrze mi to wyszło ale sie starałem ![]() Prosze o ocene Linki do tych 2 obrazków tutaj: http://hunted.pl/2007/01/10/ferumbra...n-na-pulpicie/ A wyszło mi coś takiego: ![]() Pozdrawiam i prosze o komentarze ![]() Ps. jeżeli zły dział to przepraszam ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Stan: Niegrający
Imię: Sword Fighter
Profesja: Knight
Świat: Danera
![]() |
![]() nawet fajne 10/10
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Z takimi do grafik a nie do fake -.-'
Ale łądne =p
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Nawet fajne mogłeś coś od Siebie dać jeszcze. Te tapetki widzę po raz pierwszy, fajowskie : D.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: Zamość
|
![]() Hmmm... nawet nieźle jak na pierwszą pracę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() Jak na piewszą pracę pięknie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
|
![]() na pierwszą prace moźże być ale jak by to widzieć z profesjonalistycznego punktu widzenia było by to na max 5.5/10 !
Niedokładnie wycięty Demon a laska Feru to totalna porażka i nie słyszałeś chyba o rozmyciu gussakowym (Gussian Blur czy jakoś tak) ,a powiększenie Demka jest bardzo niestaranne ! Proponuje ci podszlifować talent na www.graffik.pl ,a później na www.e-grafik.pl A poziom inteligenci na poziomie poniżej zera tak? Bo mnie ta praca bawi! @down: Zgadzam się ! Niech idzie se na www.dobreprogramy.pl i poszuka forum ! Tam jaki spam świetnie się nadaje do kolekcjii N00bów ! Jeden myślał że jak zrobi zdjęcie to już ma fake! XD @down2: Cytuj:
![]()
PLZ kliknij http://www.streetofrace.com/start.ph...ob&user=284651 Ostatnio edytowany przez t2022 - 10-07-2007 o 22:15. Powód: Żaden XD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: In a black grave...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() ![]() |
![]() O jaaaa. Nie no zajebista praca. Stary jesteś żałosny, tyle tutaj twojej pracy,że to normalnie szok. Weź spieprzaj do pierwszych prac w "Grafikach", niech się tam pośmieją...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Profesja: Druid
Świat: $
![]() ![]() |
![]() [quote=Heidar;1540375]O jaaaa. Nie no zajebista praca. Stary jesteś żałosny, tyle tutaj twojej pracy,że to normalnie szok. Weź spieprzaj do pierwszych prac w "Grafikach", niech się tam pośmieją...[/QUOTE
nie osmieszaj sie bo sam napewno nie wiesz ile to roboty! a po drugie 1 praca na fake bo myslal ze tutaj sie daje moze! -.- a po trzecie jak jestes profesjonalista moze bys cos tu powiedzial nam i pokazal twoje prace! nie tu moze w grafikach ![]() Mi sie podoba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Sląsk
Imię: Aquin Elver Of Nightmare
Profesja: Knight
Gildia: ---
Świat: Astera
Poziom: 11
Skille: 55-53
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() @up
Szkoda gadac ^^ @topic Po pierwsze powiedzialbym ze to nie ten dzial i watpie zeby nie umial czytac bo pisze fake no ale da sie wybaczyc ![]() Po drugie ... hmmm - Masz tyle tej roboty wlozone w ta prace ze lohoho ... Po trzecie nie widze zadbnych bledow (mimo iz są xD) ale nie rezygnuuj... kazdy musial kiedys jakos zaczac chocby od poloczenia obrazków ale nie trza bylo tego wrzucac tutaj xD No ale ciekawy pomysl i nawet ladnie wyszlo ocena ? Hmm 7/10 za pomysl ![]() POzDrawiAm
15:30 Achid Xinn [23]: ile arma ma p arm ? 15:30 Scuzzi [30]: 10arm 15:30 Achid Xinn [23]: a ile nooble ? 15:30 Scuzzi [30]: co ja jestem wikipedia ? na www.tibia.pl masz all 15:30 Achid Xinn [23]: ja juz tam nie wchodze, boje sie tej strony ;| 15:30 Scuzzi [30]: jak sie mozesz jej bac ^^ ? 15:30 Achid Xinn [23]: wez..ostatnio wszedlem to w calym domu zwarcie bylo ^^ - co byśmy poczęli bez nich ... |
![]() |
![]() |