|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2007
|
![]() Witam mam pewien problem związany z Tibia a mianowicie gdy odpalam grę wszystko jest ładnie pięknie gdy zaczynam wpisywać passy komputer zawiesza sie.... Jakiś miesiąc temu wszystko działało normalnie a teraz taki zonk ;/ formatowałem komputer już kilka krotnie i nic nie pomogło...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() A może poprostu dawno nie czyściłeś kompa od zewnątrz, takie problemy to są najprawdopodobnie spowodowane przez karte graf. czy procesor.
Przeczyść wiatraczki na karcie graf. i procesorze i zobacz czy nadal problem będzie występować. Daj ss z temperatur i napięć z programu Everest, zakładka Czujnik. Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Tyle ze nie mogę nic ruszać gdyż komp ma półtora miecha i mam plomby na obudowie :/ a normalne gierki typu GTA SA smigaja bez problemu tylko gry online mi łapia zwisa Cs Wow Tibia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() To dlaczego nie oddasz do serwisu, skoro jest jeszcze na gwarancji? Nie wytrzymasz tego tygodnia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Yhy wczoraj wrócił z servisu... I nadal to samo... Tylko mi system zrobili od nowa...
|
![]() |
![]() |