![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Venix
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 35
Skille: rod/24
|
![]() Mam 8 levelowego rycerza. Walczyć będę mieczami. Od 0 levela jest Serpent Sword (Atk: 26, Def: 15 +1) i planuje używać go do 30 levela,następnie zamienię go na Bright Sworda. Między Serpent Swordem a Bright Swordem są takie bronie:
Broadsword,Ice Rapier (pomijam),Crimson Sword,Two Handed Sword,Wyvern Fang,Crystal Sword oraz Fire Sword. Czy dobrym pomysłem jest używanie Serpent Sworda do 30 levela? Nie jest on zły, a Bright Sworda kupywać nie będę musiał, ponieważ już go mam. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() A od którego Lvl'a jest Fire Sword? Mógłbyś go używać od ok. 15 Lvl'a, i aż do Bright Sworda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na 15lvlu idź na beho, wylotuj two-haded sworda i zależnie na jakie potwory idziesz bierz lepsza do tego broń. Dodatkowo na 25+ lvlu możesz sprobować solo wyweny (miej przy sobie uhy ;]) Jak Ci się spodoba możesz je pohuncić.
Może wypaść (wartościowe) WoI i Wyweryn fang który sie przyda ![]() EQ najlepiej samemu sobie zebrać niż kupywać.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() A ja Ci radzę pozostać przy tym druidzie z 37 levelem...
Kup sobie najlepiej 2 handed sworda póxniej. jeśli masz druida na tym levelu to pewnie kasy trochę masz, a ten sword jest baaardzo tani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Losiowaty Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Black Angels
Świat: Calmera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 42
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Venix
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 35
Skille: rod/24
|
![]() @up
zaczerpnięte z erig.net : Fire Sword 30 Atk: 35, Def: 20 +1 One 23.00 oz Hero, Dragon Lord, Serpent Spawn, Hellfire Fighter. Bright Sword 30 Atk: 36, Def: 30 +1 One 29.00 oz None |
![]() |
![]() |