|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() No mialy byc DLe ale na 2 DLu Mydemu kiklo neta i sie Dle zmyly. postanowielm pujsc na Ghost land na Daramie Zreszta sami zobaczcie
Xelede 42 elder (43 -42 ) 55 m lvl -54 m lvl Napoczatek ADv z wczoraj ![]() Droszke DSow.. ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj cos nowego dla niektorych Ghostu ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj jush powazniej bo cala mafia ![]() Stalker zbok zalozyle pelerynke i mysli ze nikt go niewidzi ( stalkery sa dobre do cwiczenia PvP bo ich niewidac i trzeba w nie trafic ja bilem z hmm nie gfb ) ![]() Tutaj ladny hit ![]() Adv ![]() Tutaj kilka best hitow ![]() ![]() ![]() No i jak zawsze Loot ![]() Hunt zakonczony mass kikiem. Gdyby to byl natychmiastowy kik bym przezyl a ze bylo to z rodzaju ze potfory sie ruszaja a Ty nie wiec jak wszedlem mailem 2 hp,, a tak bym rpzezyl =(( Ostatnio edytowany przez Xelede - 17-10-2004 o 11:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() Wielkie Gz za 55 mlvl
![]() Zdjecia byly spoko a eqips masz extra......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() Gratz i moje kondolencje
![]() Mnie ostatnio zabil...POISON SPIDER dlatego ze neta mi brak bylo na 5 min Obudzilem sie z 5 hp i nagle you lose 5 hitpoints by blebla ![]() Widze ze rzadki przedmiot wypadl gratuluje ![]() |
![]() |
![]() |