|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: tytanika...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Witam
![]() Myślałem sobie wczoraj... a jakby tak zrobic jakiś kalkulator w Pascalu xD no i wymyśliłem XD... zrobiłem kalkulator "BoH+"... Programik polega na tym, że do okienka wpisujesz swój LVL, klikasz na Przelicz! i pojawia ci się liczba która mówi o tym jaki lvl musielibys,my miec żeby biegać bez bohów tak jak teraz z BoH ![]() Zwracam się z upszejmą prośbą do Modków o to zeby mi pozwolili umieścić do niego link (np. na rapidzie albo megauploadzie etc...) ew. moge tutaj wklejić link ale byłoby to niezgodne z regulaminem tak więc prosze o to MODka jakiegoś ![]() narazie może kopsne screena ![]() ![]() ++++++++++ Link do oficjalnego mojego blogu, czyli oficjalnej strony programisty (no to i tego programu xD) mojageneracja.pl/3551179 Tam macie linki do ściągania ![]() Pozdro, Malyna PS. Jeżeli coś co napisałem w tym poście xD jest niezgodne z regulaminem to prosze o wyrozumiałość od MODów i Adminów ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Malyna - 07-07-2007 o 11:57. Powód: @dodaje link do strony glównej |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Myślisz, że my nie potrafimy w pamięci odejmować i dodawać 20?
@down Nam sie nie przyda, bez obawy, zachowaj go dla siebie ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 07-07-2007 o 00:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() huuh... myśle, że umiecie ;] ale programik przydatny bo można zapomnieć ile to 20
![]() ejejjeje odejmować ?! a po co xD Ostatnio edytowany przez Malyna - 07-07-2007 o 00:44. Powód: zapomniałem dopisać xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() słuchaj!
ten programik jest banalny, a pozatym dlaczego miałbym udostępniać źródło? a może niechce go udostępniać... ? poprostu ja napisałem ten prgramik i go będe udoskonalał... ale źródła nie dam ![]() pozatym... czekam na odpowiedz adminka/moda to może wrzuce go tutaj ![]() no i właśnie! jak dam źródło to ktoś go przerobi, napisze Copyrigt by np. Jan Kowalski i będzie, że to on go napisał, ja bez jego zgody go udostęniam no i warna będe miał ![]() ![]() Pozdro, Malyna o.O |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
![]() |
![]() Zrób jeszcze takie udoskonalenia że np time ring i utani gran hu(r/j) + bohy będziesz biegał jak 50 level
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() właśnie nad tym pracuje... Time Ringi i Utanihur/Gran hur będą w nowej wersji ;]
@edit Z kąd wiesz Rybko xD a może akurat komuś się przyda ? Ostatnio edytowany przez Malyna - 07-07-2007 o 11:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!