|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seyanel
Profesja: Paladin
Świat: Nebula
Poziom: 32+
Skille: 67+
Poziom mag.: 12
|
Czy wy też macie tak czasami ,że nagle wam się zmienia hasło do chara?
![]() Dzisiaj miałem to pierwszy raz... Zainstalowałem na nowo system sformatowałem wszystkie dyski, i wchodzę sobię do tibi nagle mi pisze ,że złe hasło ? Zaraz zaraz... Przed reinstalką działało all ...Lost account rox ![]() Wchodzę zestresowany na chara, myślę hack :/ A tu patrze wszystko jest...Char nie logowany nawet? O co chodzi ? ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kawalecc
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 13
Skille: 49/48
Poziom mag.: 3
|
Dzieje się to przez to że ktoś zna twój numer acc i w ciągu 5 min niepoprawnie wpisał hasło. Proponuje ci wyrobić R-key
. Spróbuj w ciągu 5 min niepoprawnie wpisaś hasło , a zobaczysz komunikac your account its disabled for five minutes( czy jakoś tak ). |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2007
Lokacja: Wrocław
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
|
A może po prostu miałeś wciśnietego Caps Lock-a ??
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2007
|
Mi też się to przytrafiło próbuje sie zalogowac pierwszą postaciom i pisze że błędne hasło no nic próbuje sie zalogowac drugom postaciom i pisze to samo no nic wkurzyłem sie myśląc że to hack no cóż wchodzę na oficjalną stronę tibi i próbuje sie zalogowac no i co wszystko dobrze
więc loguje się na tibi i wszystko dobrze. Podejrzewam że błędnie wpisaliśmy hasła do swoich postaci. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 13 05 2007
|
Cytuj:
@autor=Debil |