|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2007
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Witam mam cs 1.6 i jak gram sam wciskam literke "h" i nie ma nic o botach
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Po pierwsze czy ty wogóle masz boty, bo jak nie masz botów to nie ma co próbowac. Nie jest konkretnie powiedziane jakie są komendy, do róznych botów(wersji) sa inne komendy. Osobiście mam zBot i komendy to:
bot_add_t - Terroryści bot_add_ct - Anty ale normlanie, czyli poprzez "H" tez działają. To ja wątpie czy ty masz wogóle zainstalowane boty. Download zBOT do cs 1.6 zamiast *** Z I P bez spacji. Nie jest to zaden dziki upload, więc nawet nie mówcie ze keylog. Cytuj:
Komendy bot_allow_shield 0 - boty nie mogą kupić Denerwujących tarcz bot_difficult x - ustawia poziom bota, w miejsce x wpisujemy liczbę z zakresu 0-6, poziom bota trzeba określić przed jego dodaniem bot_add_ct - dodaje jednego bota do CT bot_add_t - dodaje jednego bota do Terro bot_kick - wykopuje wszystkie boty bot_kill - zabija wszystkie boty Na przyszłość www.google.pl @down Jak sie nie da, no to google
Moderator Ostatnio edytowany przez Stun - 07-07-2007 o 14:34. |
||
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2007
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Nie da sie sciognanc zarejestrowalem sie i nadal pisze abym sie zarejestrowal plz help!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Z wiaderka ściągnij zBoty.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#6 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() google.pl nie gryzą. Naprawdę. Spróbuj.
|
![]() |