|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: tytanika...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Witam
Napisałem kalkulator Skills+... powinien nazywac sie raczej Max DMG+, ale nazwa bylaby ble xD Takwiec zaczne od tego, że program liczy maksylamny dmg jaki możemy walnąć z jakieś broni... niestety jest on pod 7.92 więc nie bedzie liczyl realnych obrazen bo update podniosl DMG knightow wiec lipa xD ale i tak go wrzuce ![]() Do sciagniecia z http://mojageneracja.pl/3551179 czyli ze strony domowej (mojej) czyli i tego programu PS. DO ADMINÓW/MODÓW... DOKLADNIE ZAPOZNALEM SIE Z REGULAMINEM I WIEM ZE WKLEJANIE LINKOW DO PROGRAMOW JEST ZABRONIONE ALE UMIESZCZANIE LINKOW DO STRON GLOWNYCH PROGRAMOW NIE !!! PSS. Przepraszam wszystkich... wiem, że pisanie dużymi litermi jest zabronione (a może bardziej MNIEJ wskazane ale chce zwrócić uwage MoDków i Adminów zanim mnie zbanują ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Omuj, ale po co wrzucać coś, co sie kompletnie nikomu nie przyda? o0
Cytuj:
@down Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 07-07-2007 o 14:43. |
|||
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: tytanika...
![]() |
![]() napewno nie przygotowany... a pozatym co ty możesz wiedziec o uzytkownikach... a moze oni sa ciekawi za ile beda mogli lupac na 70 swordzie ?! co ?!?!?!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
![]() |
![]() Bardzo fajny program. Ja bym mógł walnąć po 176. ;d
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() No comment... wiesz, że teraz się tylko błaźnisz?... to tak jak być chciał teraz wpychać ludziom na siłę Win 3.11
A gdy ktoś chce wiedzieć, ile będzie łupał ze swojego carlin sworda, to wchodzi na stronę tibia.erig.net i ogląda cudowne i proste jak bum cykcyk tabelki obrażeń dmg które są PRZY KAŻDEJ BRONI.... -.-" całuski :*
#6 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Daj sobie spokój. Zaprezentuj coś naprawdę godnego uwagi, to może znajdzie się nawet na stronie w dziale download.
|
![]() |