|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Prosze o pomoc , jak mam wysłać parcela kupuje ,,parcel i mam label wpisuje w label nick i miasto osoby do ktorej chcę wysłać .. kupuje list robie tak samo jak z labelem wpisuje nick i miasto i wrzucam label i list do skrzynki i da sie wrzucic a parcela nie zostaje na skrzynce prosze o jakas podpowiedz jak mam to zrovbic zeby wyslac ????
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Noname Knight
Profesja: Knight
Świat: Xantera
Poziom: 20
Skille: 60/60
Poziom mag.: 3
|
![]() Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale label masz wrzucić do parcela i wysłać to wszystko razem...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Może źle napisałeś na labelu poprostu? Innego wytłumaczenia nie ma.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ale ja dobrze zrobilem teraz wrzucilem label do parcela a jak to trzeba list pierwszy wrzucic ? czy jak bo moze ta osoba nie jest dostepna na tibi teraz i sie nie da
|
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Omg nie wiem o co Ci chodzi i w czym tu problem.
1. Parcel Kupujesz parcel (nowy), adresujesz label (dokładnie nick i miasto [bo np znam takie osoby co kazzo nie potrafią dobrze napisać np. Ja xD]) i wkładasz go do parcela (do tego możesz dokładać przedmioty) i wysyłasz. 2. List Kupujesz list (nowy), adresujesz (nick i miasto) i niżej dodajesz tekst, wysyłasz. Wszystko. PS: Nawet jak gracz jest offline to parcel/list i tak dociera. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Na liśćie nie wpisuj nicku ani miasta , bo masz to na labelu od parcela -.-
|
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Zamość
Profesja: Knight
Świat: nebula
![]() |
![]() Piszesz w label:
Nick City Potem wrzucasz label do parcela a parcel do mail boxa aa i list niepotrzebny aby wyslac parcel Ostatnio edytowany przez Desther - 08-07-2007 o 20:00. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Jeśli chodzi o list to możesz go wylootować z Dwarfa
|
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() Jednym wytłumaczeniem dla tego głupiego przypadku jest pomylenie nazwy miasta/nicku :/
|
![]() |