|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Moze juz byly podobne tematy, ale mi chodzi w jaki sposob mozna zdobyc szybko wysokie skille (mianowicie distance,... figting i shielding) dla Paladyna i Knighta. Jaki trzeba miec sprzet ?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2003
![]() |
![]() Jeśli chodzi o Palka to weź spiry i wooden shield (ubranie normalne) i najlepiej trenuj z drugim palkiem na full defie. Ja tak trenuje i mam 71/53 wiec myśle że skutkuje.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Musisz miec kolege sorca ktory zsumonuje ci monka( ten o to niecny summonek potrafi sie leczyc i robi to nawet skutecznie ). lurujesz sobie 2 raty/bugi. Z ratami/bugami shield, z monkiem distance. bardzo szybko na monku leca skille.
|
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Hmm...? Ale gdy ja przegladalem czary sorcow to zauwazylem ze nie moze on stworzyc Monka.Pisze u mnie "Niemozliwe" ! Domyslam sie ze trzeba miec kupione Premuim Accont.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() A który masz lvl??
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Raczej nie Demona też sie nie da stworzyć nawed z Premium Accont
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() : )
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Czele ide do innego tematu
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ja to jestem poczatkujacy palek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2003
|
![]() Kozak z ciebie Monka mozna przywolac.A najlepiej to miec z tzry postacie i wlaczs sobie tzry tibie na jednym kopie(to tylko dla zawansowanych takie triki)i sorciem albo druidem przywlujesz ghola albo monka zalezy od lvl jakiego masz pallka albo knighta no i oczywiscie lurujesz sobie dwa bugi bo szczowrow sie nie oplaca.
A i najlepiej trenowac w greenshore(sorry nie ewim jak sie pisze) A tam sie malo ludu wozi i nikt ci raczej bugow nie zajebie bo jak sie ma rzy tibi to lagi jak cholera. A no i najlepsza tarcza to najgorsza wtedy najszybciej leca skille na def.A no i knighhtem to najlepiej tternowac z 2knightem z podobnymi skillami.Bierzesz knifa woddedn shield i zdjemujesz armor+jeszcze jakis szczur zlurowany albo bug i skille leca. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Jesli chcesz miec rowne skille np. 70/70
Trenuj z potworami moj sposob ![]() do skilli 65/65 Trenowalem z dwarfami w Kaz Jest pare miejsc co sie respawnu nie blokuje ![]() A potem Minosy na poludniowy zachod od Kaz (Niestety zaczely sie tam n00by schodzic wiec wrocilem do krasnali ![]() Uwazam ze taki trening jest najbardziej efektywny, na minosach zresz ryby to i magic level skacze ![]() Aha jeszcze jedno caly ekwipunek masz na sobie a walisz z najslabszej broni pozwalasz zeby cie tylko 2 potwory atakowaly(dwarf,mino) no to chyba by bylo na tyle powodzenia w treningu ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Dzieki wielkie wam ! Jak juz Tibia zacznie dzialac to se bede trenowal na mase
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Knightem trenuje z drugim knightem miej na balance i wez eqp treningowy tz.knife i wooden trenuj jak najdłużej możesz ja mam skile 73/70 dzieki treningowi
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() trenuj z kims i z potworkiem
Jak bedzie tibia dzialac to pocwicze z toba na mase ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() No.. zrobia nam pare potworkow i my statniem kolo wody i na maxa bedziem cwiczyc
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Co do palka wes spiry i wal w knighta a knight niech wali w ciebie tyle ze mniej na sobie calu eq
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() A z jakimi skillami i lvl mozna juz chodzic na GSa?Bo mam chec mu dokopac
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ban yes bye n/c jak juz musisz urzywac mc, tgg i innego syfu to przynajmniej nie chwal sie tym na publicznym forum, newbies sie ucza tego co nie trzeba, i potem sie mowi ze polacy to n00by i mcrerzy.... |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2003
|
![]() JAK KTOS MI JESZCZE RAZ NAPISZE ZEBY PALEK TRENIL Z WOODEN SHIELD TO DAJE SLOWO ZABIJE JAK PSA!!!!
Kto do cholery wam takich bzdur nagadal???? ![]() pal treni z palem----- obaj jak najlepszy stuff roznica nawet 1 w def lub arm to duzo! pal treni z knightem-- jak dlamnie starata czasu knight sobie nie pocwiczy knight z knightem- atak na balanced same tarcze i najslabsza broc z klasy w jakiej sie cwiczy pal treni na monku- sprzet jaki bedzie wszystko jedno byle byl w stanie zablokowac 2 szczury pajaki bugi wilki co kto lubi ( ja proponuje jak najlepszy eqip jak sie jakis pk trafi to latwo mu najeb**) atak na ful def knight treni na ghoulu- jak najlepszy sprzet by pk nie ubil za latwo , w reku bron taka by czesto trafiac ghoula (im czesciej tym lepiej) ale obrazanie by byly jak najmniejsze , co by bidak sie nadazal uhowac , i bron tu zalezy od skili powyzej 70 lapie sie juz za bron najslabsza z klasy (zazwyczaj ale nie koniecznie) tarcza wcale nie wooden po co?!! trenujcie na balanced atack tak by sile rowno rosly. I niech mi ktos jeszcze napisze ze palki maja trenic z wooden shiedl jak slowo daje zabije!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla mnie trenowanie palkiem na jakimkolwiek potworze, ktorego mozna summonowac nie ma sensu taki monk to okolo 5 spearow dla mnie na ful def :/
|
![]() |