![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jak obiecałem powstaje trylogią xD Fabułe już miałem przy tworzeniu Turnieju Wymiarów, ale i tak musiałem skończyć Turniej. Hmm... Jeszce nie znalazłęm fake'a w którym występuje Klatwa. Jak już coś znalazłem to przepowiednia itp. Mam nadzieję, że fake sam w sobei spodoba się czytelniką
![]() Hmm... Pojawi się tu pare nowych osób, a reszta to będą starzy mohaterowie. Oj... Co ja będę gadać ^^ Zaczynam ![]() Spis Treści: Odcinek 1 - strona 1 Odcinek 2 - strona 4 Odcinek 3 - strona 6 Odcinek 4 - strona 8 Odcinek 5 - strona 11 Odcinek 6 - strona 13 Odcinek 7 - strona 15 Odcinek 8 - strona 17 Odcinek 9 - strona 19 Odcinek 10 - strona 19 Odcinek 1 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() Hmm... To chyba wystarczy jak na Odcinek 1. Aha... TO NIE JEST PROLOG!! Ja odrazu zaczynam odcinkami, więc nie pisać mi: "To prolog, więc nie oceniam". Ja chce normalne surowe oceny. Chce wiedzieć gdzie i jakie mam błędy ^^
Trylogia "Shrek, Osioł, Fiona..." - Zakończona Treasure of death - Zakończony Syn Marnotrawny - Niedokończony Notka Ostatnio edytowany przez DracoR - 14-03-2007 o 10:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Hmm...
-koniki (te brązowe) mają dziury we włosach -Filip Pows też "dziurawy" -postacie stoją na konikach (biedne...) -dla mnie to jest lekki chaos, słyszą jęk, znajdują węża, który mówi i nawet się temu nie dziwią, potem gad się okazuje się jakimś wszechmogącym i biegną na łeb na szyję -na niektórych obrazkach występuje tylko jeden rodzaj drzew, zresztą to logiczne, że tam gdzie jest jedno drzewo danego gatunku to jest i więcej, ale brzydko wygląda -stajenny ma chyba uciętą głowę -dlaczego stajna nie ma barierek, które by uniemożliwyły koniom ucieczkę? -Shrek, Osiol i s-ka... wiem, że to jest trzecia część, ale nadal nie mogę sobie ich wyobrazić w fake'u... -ciekawe co będzie jeżeli ten wąż ich normalnie kitował ![]() @Edit No nie dopiero teraz zauważyłem, że w temacie jest Klatwa zamiast Klątwa... To już nie jest zwykła literówka...
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 09-02-2007 o 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() o tym razem kazdy obrazeczek fajny oprocz jednego
Kula wAży ?! o.O chyba chodzilo o węży |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Tylko oznajmiam ze mam n0w3 konto
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: ...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axe Warrior
Profesja: Knight
Gildia: Gwiezdni Wojownicy
Świat: Honera
Poziom: 28+
Skille: 50/50+
Poziom mag.: 4+
|
![]() nawet nawet nie powiem za duzo bo to dopiero sie rozkreca xD
ale jak narazie niezle <brak oceny>
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() Jak zawsze fajne ale te zagrody dla koni takie sobie 7/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() jak dla mnie good
![]() cya |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() fajne fajne ale...KRÓTKIE!!!za to że krótkie 6/10
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Za szybko wsztko robisz...
Fabuła bardzo chaotyczna, wszystko dzieje się zbyt szybko. Lepiej by było jak byś sobie to przemyślał dokładnie zanim się wziołeś. Po tekście wstępnym widać (chodzi o literówki) że sie bardzo podnieciłęś tym fake, to błąd, pośpiech nie przynosi nic dobrego... Btw. Jak już ktoś powiedział (podajże Eerion o mim pomyśle do TT3): odgrzewane kotlety nie smakóją już tak dobrze. Lepiej będzie jak zrobisz coś nowego i świerzego, bo tym odcinku przewiduje (ale nie musze mieć racji) że trzecia część tego faake nie będzie taka dobra. Już wolał bym jak byś od nowa zrobił część pierwszą, by wyeliminować liczne wady... Taki troszke filozoficzny post ^^
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 09-02-2007 o 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() @Drakon
Tobie sie nigdy nie podobały, nie podobają i nie będą podobać moje fake'i ![]() To nie jest tylko do Drakona, ale do wsyztskich ^^ @edit Ja właśnie wole "odgrzewane kotlety" ![]()
Trylogia "Shrek, Osioł, Fiona..." - Zakończona Treasure of death - Zakończony Syn Marnotrawny - Niedokończony Notka Ostatnio edytowany przez DracoR - 09-02-2007 o 14:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Huraaa !! Kolejna część.Zapowiada się ciekawie.Rób dalej....
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Imię: Devil Snake Max
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Honera
Poziom: 26
Skille: 61/46
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() No...Kolejny fake w wykonaniu DracoRa ;] znowu o shreeku ;]
cud miód i orzeszki ![]() 9/10
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Do Turnieju Wymiarów przekonałem się, ba, nawet czekałem na każdy odcinek. Jednak czuję, że ten fake to totalne dno. Próbowałeś wymyślić fajną fabułę ? Nie wierzę, zrobiłeś po prostu kolejne super hiroł. Znajdź coś, uratuj świat, blablabla... Fakt, grafa jest spoko, to mi się podoba, ale fabuła do kitu ! Drakon ma rację, zrób coś innego, całkiem innego, coś gdzie nie będzie Shreka
![]() Słabo 4/10 <--- przez fabułę |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Szczerze?
dno... Uważam, ze to co stworzyłeś to kompletna porażka, i tego nie zmienie raczej jak wytrzeźwieję
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: za górami za fake'ami za 7 tematami
Imię: Loira The Trimera
Świat: Trimera
Poziom: 11
Skille: lol
Poziom mag.: 5
|
![]() widzę... widzę... WIDZĘ!!! widze kotlety a tak naprawde to Shrek już się przeterminował 6/10 ładne wykonanie =]
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
![]() |
![]() No niestety zawiodłem się ale mam nadzieję że fabuła się rozkręci i będą jakieś niespodziewane zwroty akcji. Tylko na to czekam. 7/10 jak narazie.
P.S. Też wole odgrzewane kotlety. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Surowe Oceny ?? DracoR pogrzało ??
1000/10 Szykuje sie kolejne uzależnienie od oglądania Fakeow Ha ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Tak jak reszta, Czuję że ten fake będzie jednak Dnem. Dwie części wystarczą, trzecia będzie już nudna... Weź sie za coś innego :/
![]() |