|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2006
|
![]() Pewnie mnie pamiętacie, byłem kiepskim fake'owcem, ale postanowiłem coś zrobić. Oto dość nieudany szczerze mówiąc prolog (nie miałem na niego pomysłu i wyszło takie coś)
Prolog: ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Wolfo - 12-07-2007 o 18:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() I chyba nadal bedziesz - w fake'u zapewne chodzi o to, ze demony zostana uwolnione i jakis super hero obroni swiat od zaglady.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() -Większe kadry
-Bardziej okazalsza brama by się przydała -Wiesz co to prolog? -Pusto -Nie gadaj,że wiesz że głupie itd.Jeżeli głupie to nie wystawiaj.Co najwyżej takim gadaniem zostaniesz opluty. -Ten napis "shot coś tam" pod obrazkami możesz wyrzucić. @Edit: -Zrób też odstęp między zdjęciami Ostatnio edytowany przez Oerciak - 12-07-2007 o 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Super hero nie będzie super hero tylko hero (soluje max. 3 demony
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Wolfo:
Znasz pojęcie Demon? Tylko nie ten koślawy Tibijski. Demon to istota paranormalna(czy jak to się pisze)która potrafi kontrolować ludzkie ciała.(tzn. przejmować je)nie posiadająca materii.To jest coś tego rodzaju.Jeżeli się pomyliłem proszę o poprawienie,pisałem z pamięci. Ostatnio edytowany przez Oerciak - 12-07-2007 o 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Weź no zedytuj ![]() edit: Szybkimi jesteśmy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A w fake'u w istocie takie fire devil'e, demon'y itd. będą bestiami na usługach prawdziwych demon'ów |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
-Demony będą panami demonów,lol? -Demon to nazwa polska nie musisz stawiać apostrofa Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
diabeł to też nie będzie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
-Czytałeś genezis Tibii?(bo rozumiem,że na tym opierasz swoją historię) Mi się zdaje,że nie.Tam było jasne napisane,że te wielkie gówna były sługusami 7 stworzycieli świata.A nie innych shitów. -Jakie wierzenia?Podaj mi cytat z nich i i info z jakiej to książki/strony w necie/innych badziewiach wytrzasnąłeś. Cytuj:
@Down: Mógłbyś wyjaśnić o co ci chodzi? Ostatnio edytowany przez Oerciak - 12-07-2007 o 20:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gówniana ta wasza polemika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz, mam już dosyć tej dyskusji bo w moim fake mogę dać demona co rzuca nieistniejącymi jeszcze granatami... I nie wzoruje się na historii Tibii
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kurde..Ludzie ! Ludzie ! Wyluzujcie ! Ciągle post "Oerta" "Wolfo" "Oerta" "Wolfo" To już mnie wkurza ! Jeśli nie miałeś pomysłu na ten głupi prolog to po ch*j go wogóle dawałeś ? 3 Obrazki i uważasz, że jesteś Mastah ? Zaprzecze..Prolog powinien mieć chociaż 5 obrazków a nie mizerne 3 -.-. Pozatym jeśli chodzi o demony to możesz sobie z nimi dać spokój bo kto by pomyślał że demony są panami demonów ? Nie super hirou ? To jak może solować 3 demony "max" ? Demona to tak jak powiedział Oerta istota niematerialna i nie można jej zabić tylko co najwyżej wygnać z ludzkiego świata a jeśli ty rozumiesz przez słowo "demon" Wielką grubą czerwoną świnie co wali z jakichś koktailów mołotowa to naprawde..Nie rób tego Fake :/.
![]() |
#15 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@topic Co to za gówno? Demon to polskie słowo... czytaj słownik regularnie. Nie masz pomysłu? To dlaczego wogule coś takiego zaczołeś? Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 27-04-2011 o 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: $
![]() ![]() |
![]() nie fajny 0/10 daje nie podobal mi sie prolog ;P brzydkie!!! i jescze raz!!!
chociaz ze nie jestem taki zycze lepszego odcinka ja i tak juz nie bede czytac fake bo widze ze zaczyna sie nudny czyli bedzie ciagle nudny szkoda;p ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Powiem tak :
1-sza część mało ciekawa ale czekam na dalsze części ^.^ ![]() |
![]() |