|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Tutaj dodaje moje pierwsze itemki zrobione w Paincie
![]() Miecz Ankrahnum At:30 Def:25 Miecz zrobiony przez dzinów ze szczerego złota. ![]() Przeszywnica Arm:7 Najlepsza zbroja na Rooku zrobiona przez Minotaurskich rzemieślików. ![]() Sztylet z Venore At:30 Def:15 Zabójczy sztylet wykonany przez Venorskich kowali. ![]() Tarcza obserwatora At:0 Def:30 Tarcza wykonana przez Elfich wojowników. ![]() Tarcza Trojan At:0 Def: 35 Tarcza (Troya) Używana przez samego Achilessa. Symbol w środku to róża. ![]() ![]() Prosze o wyrozumienie gdyż to są moje pierwsze prace w paincie ale krytyke przyjme ![]() Ostatnio edytowany przez Kredi - 09-10-2004 o 18:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Prace są średnie, ale jak dobrze widze zapomniałeś o cieniwaniu...
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz to moje pierwsze prace kilka dni temu je zrobiłem i wiecie niżądajcie odemnie żebym cieniował itp. To moje pierwsze prace!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Sztylet z Venorw zbyt podobny do miecza Ankrahmun, zresztą opisy powinny być chyba zamienione miejscami, bo ten sztylet jest większy, zresztą widzę, że jest zrobiony z dwóch ostrzy miecza ankrahmun (jedno odwórcone) i linii między nimi. Mógłbyś zrobić sztylet od zera, bo z tak dużym wykorzystaniem elementów innej pracy to... sztylet wygląda jak jakaś modyfikacja tego miecza, a tego chyba nie chciałeś.
![]() Ostatnio edytowany przez Linek - 09-10-2004 o 19:09. Powód: Literówka :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehehe jesteś spostrzegawczy tak to prawda powinieem zrobic od zera ale to moje pierwsze prace. Teraz sprubuje się sprężyć i zrobic cos fajniejszego =)
PS: Postanowiłem zrobic wszystkie obrazki w rozmiarach 15x20 Ostatnio edytowany przez Kredi - 09-10-2004 o 19:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Wiesz pomysł i chęci się liczą, to jest takie 2 wymiarowe, spróbuj troche 3D spróbować, na początek bez cieniwaonia. W porównaniiu do niktórych(wiecie o kogo mi chodzi?) ładnie jak na pierwszy raz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Unkown prubuje teraz zrobic helm w 33d jak skoncze to dodam i sprubuje z cieniowaniem =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() Up:
Ale jesteś ZUPEŁNIE NOWY albo nieznasz zasad ? 1) Po jakiego pieczarka dajesz róźowe tło jeśli format jest większy niż 32x32 2) Zrób własny temat. 3) Tu się komentuje a nie daje swoje obrazki !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm tak to prawda jestem zupełnie nowy
Teraz dodaje nowego itemka ![]() Chełm z czaski krokodyla Arm: 7 Jest to twardy chełm zrobiony z czaszki krokodyla upolowanego na bagnach Venore |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
![]() |
![]() Anatomia krokodyla = 5 %
![]() Próbuj chociaż cieniować jako tako bo to wygląda jak... wole niemówić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz narazie niebede probował ciniować pierw porobie tak troszke wiesz prosto> Pózniej sprubuje cieniować.
PS: Dzieki za słowa uznania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Katana At: 40 Def: 35 Hmm zrobiona przez Rzemieslników w niedalekiej Japoni (przepraszam za brak wgiecia) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() nastepnym rezem bedzie napewno lepiej z tymi paintowymi ;]]] pracami ale spoko ze ci sie chcialo , tarcza obserwatora hmmm.... cos mi sie z BG2 kojarzy;]]]] ........ , mieczyk ognia nawet fajny taki troche fs;] ulepszony o podpalanie a katana nawet niezla ale widzialem lepsze;]]
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oka ale ta tarcze robiłem tak od siebie nie kożystałem z gry Bg2
Ale dzięki że mnie doceniacie ![]() Ostatnio edytowany przez Kredi - 09-10-2004 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Obrzydliwe... Nie bede cie klamal, ze ladne, ze jak sie troche postarasz to ci wyjdzie lepiej - to po prostu nie jest dla ciebie. Jesli kilka nastepnych obrazkow nie wybije sie ponad ten poziom, daj sobie spokoj.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kończe z rysowaniem i dziekuje wszystkim za pomoc (zwłaszcza Dr Unkown)
Widac niemam talentu do rysowania ale cóż może jestem leszy w czymś innym baronie Kaldrick. Więc koncze z robieniem rysunków i jeszcze raz dziękuje wszystkim za pomoc. UWAŻAM TEN TEMAT ZA ZAMKNIĘTY |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
![]() |
![]() Niepoddawaj się!!! To tylko 1 osoba tak mówi, początki zawsz są trudne ... porysuj sobie, pocieniuj ... i wtedy zamieść, na serrio, możliwe że masz przyszłosć.
|
![]() |
![]() |