|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
|
![]() Jak to naprawic ??:| chodzi mi o te paski na monitorze ;/ od pewnego czasu tak mi sie dzieje a wgrywanie nowych sterow do karty nic nie pomoglo :|
![]() http://rapidshare.com/files/93425759...ytu_u.bmp.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy ty człowieku oc***eś czy co?? kto umieszcza ss'y na rapidzie?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Jezu najprościej jestna fotosiku... wchodzi kilk,klik i już można wkleić na forum...
EDIT1: A pozatym to chyba zły dział co mają związane twoje sterowniki z tibią???? EDIT2: Cytuj:
W psychologii prowokacja jest świadomym wymuszeniem określonych zachowań, reakcji lub działań, często agresywnych i nagłych, poprzez oddziaływanie na psychikę, niekoniecznie zgodne z ideologiami lub obranymi przez daną osobę zasadami. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez P$ychop@ta - 20-02-2008 o 17:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() UP. Nie wiedzialem do jakiego dac to dzialu. A to co daje to ma związek z tibią aczkolwiek ten problem z grafiką występuje tylko w tibi. oto link na imageshack :
http://img155.imageshack.us/my.php?i...eztytuukb0.png |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sproboj poprzestawiać w video na OpenGL, Direct5, i Direct9
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wlasnie przestawialem ;/ ale w kazdej z tych opcji pojawiają sie takie krechy :| i z czasem jest ich coraz wiecej... ale to tylko na tibi ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Hmm może reinstall klienta Tibii pomoże. Oczywiście oryginalnego klienta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up. To rowniez nie pomaga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2008
|
![]() też to miałem ale niestety nie pamiętam jak to naprawiłem wiem na pewno że zrobiłem to w opcjach grafiki w options ale dokładnie ci nie powiem po testuj... i tak bardziej nie zepsujesz xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() LuL pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Może chodzi o roździelczość w opcjach grafiki? Masz najnowszego directa? Z 9 albo 10.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: mam wiedzieć?
Stan: Początkujący
Imię: Tensa Yowi
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 9
Skille: 30/31
Poziom mag.: 1
|
![]() Ja wczoraj też się pierwszy raz z czymś takim spotkałem, ale na własnym okienku Tibi ;p
Wszystkie najnowsze stery mam i najnowszego directx'a, ale to nie przez to... Wejdz w ustawienia karty i poszukaj opcji w flirtem anizotropowym i go wyłącz, tak samo z ustawieniami wygładzenia obrazu, tez go wyłącz, mi to pomogło ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Narure Slayer
Profesja: Druid
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() Tez tak mialem, Naprawilem ale niewiem jak XD Grzebalem, instalowalem, bawilem sie i Mialem xD
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mialem podobnie jak kupilem nowy monitor , chodzilo o rozdzielczosc komputera musialem w ustawiwniach pogrzebac