|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() witam, mam 65 Royal Palla, czy moge chodzic swobodnie na wyzej przedstawione dragi na Okolnir? Moze ktos przetestowal? wole unikac frosta puki co;] dragi znikaja w okolicach gejzerow(przerywania zielona linia) a czy frost dragon dojdzie(lurnie sie) do gracza(linia turkusowa)? hipotetycznie... ![]()
W duszy hardcore, w bani meksyk! Ostatnio edytowany przez Jess Veronique - 10-07-2007 o 22:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() bylem tam raz sie przejść i mnie właśnie zdziwiło że ten frost mi zniknął tak szybko. On znika jeszcze przed tym zejściem na dół. Mam nadzieję że pomogłem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() WOW.... czyli na 3x moge chodzic bez obaw
![]() ![]() czyli znika przed blekitna linia??? dziekuje!
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Imię: Meizer
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 233
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() 65lvl palkiem swopodnie zabijesz takze tego 1x frosta niemasz co sie badz na tym peitrze mozes zchodzic kazdy resp uwazajac zejscia nadul bo tam sa przewaznie 2-3 frosty + jakis dragon mam nadzieje ze pomoglem
![]()
12:13 Cholernik [213]: ja znam twoje ip 12:13 Cholernik [213]: po kablach dojde 12:18 Cholernik [213]: a jak masz bezprzewodowy to i tak cie znajde 12:18 Cholernik [213]: przez satelite kruwa 12:18 Cholernik [213]: xd .................................................. .......................... 21:16 Dragstar Sanderus [82]: obczaicie to 21:16 Sza'Than [35]: nie mam monitora:x |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2007
Lokacja: <King Island>
Stan: Zbanowany
Imię: Shadow'elo
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 20
Skille: 21 mlvl
Poziom mag.: 21
|
![]() Hehe na 65 spokojnie zagijesz tego frosta srosta
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Crusade_128 - 13-07-2007 o 20:07. Powód: blad |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Siedlce
Imię: Iglok
Profesja: Royal Paladin
Świat: Astera
Poziom: 41
Skille: 70/45
Poziom mag.: 13
|
![]() o stary uratowałeś mi życie normalnie...
Expie tam 35 rp i latam wszędzie tylko jakoś zawsze zostawiałem tamto miejsce xd Dzis mialem zamiar tam pójść i zobaczyć co tam jest ;p |
![]() |
![]() |