|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Szedlem z kolegami na desert questa. ale jakos ich zgubilem i jestem w tym miejscu: http://tibia.pl/earth.php?x=32649&y=32139&z=11&q=126.14 Jak moge bezpiecznie dojsc do teleportu: http://tibia.pl/earth.php?x=32675&y=32100&z=8&q=238.15 bo to jedyne wyjscie z tej jaskni.. Prosze o szybko pomoc |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Po prawej masz drabinę:zejdź po niej. Następnie idź cały czas na północ aż dojdziesz do tego mostku:
http://tibia.pl/earth.php?x=32649&y=32139&z=11&q=126.14 Przejdź go - dalej idziesz jak na desert quest. Uważaj na fire devile. P.S Pomieszczenie w którym się znajdujesz to tak zwany teleport room. Wchodząc w te teleporty(zdobycie klucza bez spoilera wymaga około 10h biegania i główkowania) dostaniesz się do pomieszczeń z wskazówkami jak poszczególni gracze mają się ustawić i co mają położyć aby dostać nagrodę.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Fajna ciekwaostka aczkolwiek jak mniemam nikt z tego nie zkożysta bo jak wiadomo teraz desert Quest polega na wejściu na www.tibia.org.pl przeczytaniu spoilera i wykonaniu questa
![]() Ostatnio edytowany przez Pedziej - 03-09-2007 o 18:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ever Dream
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
|
![]() Pamiętasz miejsce, w którym wpadłeś do dziury z zerkami i nie mogłeś wejść na górę? Wróć się tam i poproś kogoś życzliwego, aby cię ropnął.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
http://tibia.pl/quest_pokaz/Vocation_Quest |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
wlanie przez takich jak wy tibia staje sie bardziej MMo niż RPG a powinno byc odwrotnie. Nigdy nic nie osiagniecie tymi waszymi spoilerami i kasa na allegro. Jednym słowem... Cioty!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Równie dobrze mogę zrobić taką analizę, że miotasz się tak samo albo jeszcze bardziej na wszystkich w Tibii. Okradasz ich, wrzucasz lootbagi do wody, wyzywasz, prowokujesz, a potem logujesz się na chara z allegro i szpanujesz (chyba że nie masz 2x większego lvl, bo dostałbyś wpierdol). Poza tym wchodzisz w konflikt z prawem, dilując na osiedlu. Cytuj:
Bo ja rozumiem, że Tobie to kazali wziąć kuszę/miecz/jabłko/książke na Voc Quest i szedłeś z kolegami, którzy powiedzieli Ci co masz robić. Oczywiście zaspoilowali też, że prawym klawiszem się na skrzynkę klika (a jak nie masz classic control, to jeszcze 'use' trzeba wybrać). Ps. Questy w Tibii, to w 90% znalezienie skrzynki. Mino hell sam odkryłem!! Poza tym, chodzi mi o to, że to nie Tibia.org jest be, bo mają spoilery, tylko my zacofani, że mamy je długo po nich, a niektórzy o tym nie wiedzą i dalej uważają "To idź na org-> quest i się dowiesz". Ps. Jak obowiązywał zakaz QS, to widziałem filmy z Anhilatora. Dlaczego nikt z nich nie dostał bana? Ostatnio edytowany przez DRoN - 04-09-2007 o 17:04. |
|||||
![]() |
![]() |