|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2007
Lokacja: BDG
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mystic Crash
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 40
Skille: 80/60
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Siema
Chcialbym sie wybrac z kolega na DLa , tak dla sportu zeby zabic jednego , czy dwa. Bede jedynym shooterem i tu moje pytanie : czy zabrac throwing stars (30atk.) , czy royal spears (35atk.)? Chodzi mi o to , z czego szybciej bestia padnie. Jak wiadomo z r. spearow czesto wchodza ''chmurki'' , a jak jest z throwing starami? Dzieki za odpowiedz ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Siedlce
Imię: Aavill'Cruger
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 84
Skille: 90/65
Poziom mag.: 19
|
![]() Ja polecam royal speary albo enchanted jeśli jesteś RP. Sam z nimi biegam również na Dl'e i dobrze się expi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Kurizu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Twilight Brigade
Świat: Fortera
Poziom: 78
Skille: 92/80
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Sensownie na to patrząc to wiesz zależy jeszcze od twojego distance fighting
![]() Jeśli to ma być tylko sparing pojedyńczy to oczywiście że royal spear ze starami mało już kto chodzi bo royal spears są tańsze i tak samo dostępne.. w momencie jak będziesz mógł robić enchant spears to już tylko e-spears z royal powinieneś wyciągać do 250 jeśli masz dobrego dista ~80 ze starów w okolicach ~200 przy tym samym diście to już tak bardziej szczegółowo
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Imię: Vertanus
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 42
Poziom mag.: 6
|
![]() Omg... Royal Spiry wiekszy atak chyba logiczne ze wtedy szybciej padnie sam moj shoter na dl-kach z tego uderza. A o jakis chmurkach czestych to jakas bajka....
![]() |
#5 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2007
Lokacja: BDG
Imię: Mystic Crash
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 40
Skille: 80/60
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() No tak , ale chodziło mi o to , ze ze spearow niby czesto wchodza chmurki , i myslalem , ze z gwiazdek szybciej pojdzie.
Wezme r.speary , jak radziliscie ![]() Dzieki za pomoc /Temat do zamkniecia. Edit: Bylismy wczoraj na tych DLach i ubilismy z 10~ , poszedl lacznie bp uhow ![]() Uzywalem Royal Spearow , jak radziliscie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Robbie_Rey - 28-07-2007 o 15:35. |
![]() |
![]() |