![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
![]() mam pytanie: czy Stonecutter Axe można zdobyć w jakimś Queście?? jeśli tak to chciałbym wiedzieć w miarę nie łamania regulaminu w jakim queście
z góry ty ![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Only Annihilator...
@down Swoim postem nic nie wniosles do tematu, a swoja droga nie wiem dlaczego piszerz, ze "raczej go nie zdobedzie" - wiesz, wszystko jest mozliwe, swoja droga zdobycie 100lv i przejscie Anni~~ to nie jest JUZ tak bardzo mega hiper trudne osiagniecie w Tibii. QS raczej nie dotyczy Annihilatora, bo nie jest to jednak jeszcze quest dostepny dla wszystkich.
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 26-04-2005 o 17:04. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: suwauki
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: aldora
|
![]() Owszem można, jednak ty raczej go nie zdobędziesz. Nie powiem w jakim bo byłby to wtedy QS. Temat do zamknięcia
PS. Przeczytaj regulamin!! @up Wniosłem do tematu to, iż uświadomiłem założyciela tego tematu o tym, że wprowadza QS. Oki może zdobędzie 100 lvl i dlatego napisałem "raczej". Temat uważam za zamknięty Ostatnio edytowany przez bajerfull - 26-04-2005 o 17:11. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() mowienie o anihi to nie jest QS bo jest to najbardziej znany quest w tibii takze najtrudniejszy to jeden z niewielu questow o ktorym mozna mowic i modki nie kasuja tematach o nim takze tibia cam i screenow
#5 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Jedyny sposob na zdobycie samemu Stonecutter Axe jest wykonanie pewnego questa...
Musisz przejsc przez pokoj Annihilatora, w ktorym czai sie 6 demonow ![]() Pozatym musisz miec 100 poziom i jeszcze 3 inne osoby z takim poziomem zeby wjesc do tego pokoju ![]() Jak wejdziesz do dzialu filmy to pewnie znajdziesz jakis filmik z przejscia go, filmiki z annihilatora zostawiamy bo sa bardzo ciekawe, a sam filmik i tak za bardzo nie pomoze w przejsciu questa ![]() |
![]() |