|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sipek of Knight
Profesja: Knight
Świat: Carlin
Poziom: 30
Skille: 76\76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Poszedłem sam na deserta poszukać slimów wszedłem do jakiejś dziury gdzie był skorpion martwy człowiek i list i teraz nie moge wyjść za pomocą liny co teraz ? postać zablokowana na zawsze ?
![]()
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Niech ktoś Cię wyciągnie.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
|
![]() Jest wyjście tylko musisz poszukać ,najlepiej to załatw sobie mapy do tibi i znajdź trasę do wyjść.
Albo dednąć-najszybsze wyjście ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() nikt nie chce mi pomóc :/ tacy kumple
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() Napisz na trade, ze zaplacisz tyle i tyle za ropniecie tu i tu ;p . Moze ci ktos pomoze ;] . Zawsze mozesz pasc, lecz jesli niechcesz stracic bp itp to dajesz w miejsce gdzie powinien byc ropeplace np. bp. Pozniej padasz, wracasz na deserta i ropasz bp
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Kiedyś bylem w podobnej dziurze bez wyjścia był tez tam skorpion ale nie było człowieka. Poprostu musisz dead'nąć to jedyne wyjscie wkoncu po to tam skorpion
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: w domu
Stan: Niegrający
Imię: NI MA
Świat: KIEDYŚ BYŁ...
Poziom: 999
Skille: 0,1/000
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() hahaah się znawcy znaleźli tylko czemu nikt nie powie, że go ropnie po 2 stronie a nie jak wszedł, a potem musisz użyć destroy fieldów, ponieważ masz dużo ogni no chyba że masz jakieś runy leczące, a potem czeka Cię długa droga a przy końcu będziesz miał od 3 do 5 Fire Devilów na klatę więc jak nie masz run leczących to lepiej paść...
Pan up w Tibii nie ma pułapek zawsze jest wyjście skomplikowane ale jest... Pan Shor'tugal tylko ropnie deda nie pod siebie tylko po 2 stronie dziury... jeżeli nie macie o czymś pojęcia nie wypowiadajcie się, bo autor tematu potrzebuje pomocy jak wyjść a nie padniesz i se bp ropniesz ale po 2 stronie... ale tego już nie wiedzieliście co nie? Ostatnio edytowany przez robert22 - 17-07-2007 o 12:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Trudno zrobie nową postać ^^
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jest wyjście przeczytaj mój post up...
A przez 1 deada robić nową postać... normalnie, poproś kolegę ja ci napisałem jak wyjść... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Up
Kolejny się znalazł przeczytaj mojego posta 3xup on wszedł do dziury i jak ktoś do ropnie to na 2 stronie go wywali i musi przejść przez ognie i gdy wyjdzie z ogni musi iść ciągle up i tak spotka od 3 do 5 fd a ty nic nie wiecie a gadacie, jeżeli czegoś nie rozumiecie to po co mówicie bzdury... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() własnie
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Up
Już mi się nie dobrze robi napisałem jak wyjść wytłumaczyłem, a tu takie pytanie to jest dziura jak się idzie na Deserta tylko sie idzie <--- a on poszedł w dół i do dziury... omgf |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Do dziury wleciałem knightem 15 lvl skille 50\49 nie sądze żebym wyszedł cały