|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() Zna ktos moze miejsca na Ciekawe hunty ale dosc do zrobienia dla knightow
zeby mugl szybko lvl nabic?? jezei znacie to prosilbym tez o mapke itp. ! knight 24lvl 64/60 eQ: p armor brass legs (dednolem i wypadly p legsy) Fire sword steel helmet |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Ghule i Scorpiony w Ghostlandzie. Mapki niestety nie posiadam.
Szybko się tam expi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() aha nie wiem bede musial sie popytac kogos bo zabardzo nie wiem gdzie to jest... ghoustland??
Bo ja naprawde juz nie wiem gdzie expic.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Na zachód od Carlin. I jeszcze Scorpiony i Ghule som na drugim poziomie takiej dziury która jest niedaleko obtoczona kamieniami na południe jest dziura z szkieletami i Ghulami
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2004
Lokacja: Dobre Miasto
|
![]() Moim zdaniem bardzo dobrą expownią są po prostu dwarfy exp na nich jest miły i przyjemny (dodatkowo ćwiczysz mlvl bo tam jest ciemno a co innego jak utevo lux ci to zastąpi :tongue: ) szybko można nabić lvl. Jest wiele jaskiń i jeżeli w 1 jest za dużo ludzi przejdź do innej
![]() Ghostland też może być całkiem łatwym expem szczególnie dla knightów, lecz najbardziej wkurzające są scorpy z trucizną (jadą najpierw 15 hp potem 14 itd...) więc radzę zaopatrzyć się w exane pox - czar neutralizujący trucizne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
|
![]() Ja zawsze expilem wlasnie w ghostland (na zachod od carlin) w dziurze z ghulami i scorpami. Poison rzeczywiscie bardzo mnie irytowal, bo gdy nie ma many na exane, to trzeba bylo sie uhnac albo wyjsc na zewnatrz i czekac az sie odrodzi zycie, bo trucizna scorpiona zabiera chyba ok 300hp. Pozniej rozwiazalem to w ten sposob, ze kupowalem prawie za grosze troche runkow antidote, i to mnie ratowalo w niektorych sytuacjach przed zuzyciem uh
![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() dzieki... mam jeszcze pytanie
co sadzicie o Minocity czy jest cos takiego ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
|
![]() Ano jest minocity(nie znam dokladnej nazwy i nie racze zajrzec i looknac) , lecz exp tam na twoim levlu i tymi skilami odpada , tam czasem na full respie moze cie zaskoczyc 2 mino archery + 2 magi + 2 guardy... itp. to raczej tylko dla high levli ktorzy sa znudzeni juz zwyklymi expowiskami.
A podajcie jakies inne expowisko niz Ghostland , bo ja tam expilem od 8 levl i nabilem ten 26 ale juz mi to wszystko zbrzydlo... (Zawsze mialem 4 mfy przy sobie na exane pox. oraz 2 bp uh ~ih~) btw: tam w tym cavie gdzie przed wejsciem sa kamienie luruja dsy z nizszego pietra. Pozdro.
![]() Mastah of pink car. Ostatnio edytowany przez Grundos'clubbaser - 12-10-2004 o 22:34. |
![]() |
![]() |