![]() |
#1 |
Guest
|
![]() http://tajemniczy.wypadek.re.patrz.pl/
Prawda czy fałsz?? Ale napewno straszne. Podpowiem wam ze ten moment co pokazuje to to że tam zgineła. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Imię: Chris of pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fighters of Hope
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() zginęła tam i co? :/ nie za bardzo łapie, ta kobieta co wsiadła była duchem?^^
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() krzykneła do tego co kamerował i nagle bum
|
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() napiszcie jak to sie stało ten wypadek bo ja jakos sie takich fimów boje i niewytrwałem do konca
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Tak ta kobieta co wsiadła była duchem dlatego jak kamerszysta ją kamerował a ona się patrzyła były zakłucenia.
|
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Mam pytanie co ona pokazywała palcem na cos krzykneła i jakby wszycy wyszli z auta nikogo w aucie niebyło ;/ pozatym na początku pisze Funny czyli smieszne a duchy,raczej na 99% nieistnieja!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Lol... jak dla mnie to ściema, nagle się odwraca i WYPADEK.
Bajka dla dzieci nic więcej :> |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Dlatego wkurza mnie troche gadanie na tematy paranormalne w ktorych tak malo wiemy i jeden drugiego przekrzykuje swoimi racjami. Btw: a skad oni akurat wiedzieli zeeby wziasc kamere i to nakrecic ^^ ? jak to nagranie trafilo do netu skoro nikt nie przezyl ;> hmm a nawet jak przezyli to wrzucili to na funnnnnnnnn ? ;]
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() KuFno praFFta fotomontaSH!
ta ja jak chcecie to jutro nakrece to samo ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() @up no niewiem nakręcić film a potem zabić się na zakręcie tzn mieć wypadek. A to co ona pokazywała to że tam zgineła tak mi kumpel opowiadał.
Ale zobaczcie jak zrobić takie zakłucenia kamery? Jak mówi Anvortis że rzeczy??? paranormalne są dla nas nieznane. Chcesz się przekonać tegfo nieradze postaraj się przywołać duchy jeżeli ci się uda zobaczysz co będzie sie działo. |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Ja tam w duchy nie wierzę... może to brutalne, ale jesteśmy tylko chodzącymi kupami mięsa, nawet jeśli umiemy myśleć (chociaż to rzadka cecha wśród dzisiejszych ludzi) lepiej niż zwierzęta...
Nie ma czegoś takiego jak duch, dusza, a jeśli jest, to mają ją wszystkie zwierzęta, nie tylko ludzie (technicznie rzecz biorąc, jesteśmy wciąż zwierzętami). Nic nas w tym względzie nie wywyższa i odróżnia od np psa czy mrówki. Chociaż to kwestia tego co kto wierzy, a ludzie mają różne wierzenia... up@ są takie różne programy do edytowania filmów... Z tego co mówisz i się pytasz, można wnioskować że myślisz że takie Gwiezdne Wojny, dajmy na to episod 3, są kręcone naprawdę? I że nie ma tam komputerowego edytowania?
Ostatnio edytowany przez Always hunted - 19-10-2006 o 21:06. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Ale zrozum Star Wars robili zawodowcy dla pieniędzy. Męczyli się ileś tam lat?? Ja wątpie aby 3-4 osób zrobiło takie coś dla jaj.
|
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() topic z cyklu glupi film + glupsze komenarze ;] film to oczywiscie brednia.
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Oj, zdziwiłbyś się
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() 1. Hmm wywolywanie duchow w opuszczonej chacie ?
-bawilem sie w to nie raz !. 2. Chodzenie o 00:00 na cmentarz ? -hehe a bylo sie i to nie raz ![]() Naczytalem sie tyle o demonach, duchach, zlych energiach, niewyjasnionych przypadkach ba ! rozmawialem nawet z czlonkiem grupy satanistycznej (nie, nie z takim czlonkiem jak sie moze innym skojarzyc), z niedoszlymi zamobojcami a nawet z egzorcystom jak byl taki jakby zlot osob interesujacych sie rzeczami paranormalnymi (wstep otwarty oczywiscie) Gdyby mi sie chcialo opisalbym pare ciekawych, tajemniczych historii z zycia wzietych. Dodam tylko ze podczas naszych prob wywolania ducha (hmm, to chyba byl Żeromski) spadła galaz z drzewa dosc gruba w miejsce gdzie 15 sekund temu siadzial brat mojego kolegi. Dziwnie nie ? przypadek ? przestroga ? nie wiem do tej pory ale juz wiecej nie usiedlismy w tym domu ani nigdy wiecej nie myslelismy o tego typu zabawach. btw: polecam www.egzorcysta.pl i pare artykulow ![]()
#17 |
Guest
|
![]() No właśnie Anvortis ta gałąź to prawie to samo jak ten film. Niewiedomo czy to przypadek że wzieli kamerke czy fotomontaż. Ale ktoś tam pisał że oni zgineli a filmik mamy. Dobra wiesz że jest takie coś jak policja? Może ktoś to zawiadomil znaleźli kamere i tyle?
|
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up@
Równie dobrze to może być amatorska produkcja jakich wiele, praca na studia filmowe? Jaja? Chcęć wywołania małego zamieszania takim filmem? Oczywiście może być prawdziwy, ale wątpię... PS: Gdyby to policja znalazła kamerę, raczej byśmy teraz tego nie oglądali. PS2: Według filmu, jedna osoba przeżyła wypadek, niejaki David.
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
|
![]() ech.. fotomontaz.. czemu? bo jak by nie byl to o tym w telewizji od razu by gadali..ktos powie moze chceli utaic prawde? no tak chcieli tylko cos nie wyszlo jak w necie kazdy moze obejrzec..
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Możliwe. Ale kumpel mówił że ta Teresa żyła w 14xx jakimś roku.
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Deox - 19-10-2006 o 21:30. |
|