|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam pytanie, nie wiem czy trafiłem dokładnie w dział ale zaryzykuje.
Jestem użytkownikiem druida na 20 lvlu, skład eq i cash utrzymuje z robienia lootbagów (bohy, b robe, p legi, bohy rod i dwarv shield) i jakies 35k w dp. Ostatnimi czasy nudzi mi się czekać aż mana mi sie zaladuje zeby z roda psikać, dlatego też założyłem ten temat, gdyż głowie się nad paroma możliwościami. Czy: 1. Grac druidem do końca. 2. Grac druidem do 27 lvlu, wtedy też dając pasy koledze i skillujac pallem. 3. Grac do 24 lvlu, stawiac druta na robieniu uhow a skillujac/expiac pallem. 4. Robic juz teraz pala, nie czekac na nic. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Mysłowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thomas Cromwell
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 100
Skille: 90/90
Poziom mag.: 7
|
![]() Jesli nudzi Cie czekanie na mane podczas expienia to zainwestuj w manafluidy...
Jezeleli chcesz grac palem to wpierw wbij 25lvl druidem by moc skillowac na ghoulu i przy tym robic uhy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: exiva ''Ashael
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite'Slayer of Guardia
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 25+
Skille: 60~/60~
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Nabij drudiem 27 lvl, a później zrób palka któremu porobisz UH'y i postawisz monka/ghoula.
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Druid ma ten plus, że elegancko możesz go sobie postawić w południowej części Thais (chyba wszyscy wiemy, o jakie miejsce chodzi?) i jeśli jesteś evul-zły i nieczcigodny - ustawisz na TA auto run. Trenienie bez żadnych obaw w idealnym miejscu (kratka w bok - pz; blisko do sklepu ze spearami; rzadko odwiedzane) jest warte czekania
![]() |
![]() |
![]() |