|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2003
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 50
|
![]() Ekipa:
Bloker: Immor Tal [czyli ja]: Knight 24lvl, Skills: 66/61 Ekipa remontowa: Zureq: Knight 28lvl, Skills 60/57 Xojivowa: Paladyn 27lvl, Skills: 63/37 Ok lets go. Mój pierwszy Mr Zielony, którego blokowałem: ![]() Jeszcze żywy, ale już niedługo: ![]() Mr Zielony coś zgubił: ![]() Druga gadzina: ![]() Przerwa w czasie respu: ![]() Następna jaszcurka: ![]() Czas na pożegnanie z życiem ![]() ![]() Zureq zaczoł gonić Ms Jaszczurową i obrywał z jej bąków: ![]() Jeszcze żyje ?! ![]() Podział expa: ![]() I po dragach adrenalinka rozpierała: ![]() Ja jako łapacz strzał ;] : ![]() Loot: nic rewelacyjnego- ok. 350gp, 3dragon ham' y, 1burst arrows I to by było na tyle Comment plx plx P.S: Screeny robił Zureq Ostatnio edytowany przez Szpila - 21-12-2004 o 17:53. Powód: i jest w img |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ladne sski szkoda ze loota nie bylo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() spx s'ki, szkoda, ze nie ma reputki bo bylby +
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Warto dodać, że scrny robiłem ja i był to jeden z ostatnich huntów "elity" Wranglersów (mało znanego klanu, ale jakże miło było w nim być
![]() ![]() EDIT: SS'ki z drugiego drag huntu (skład ja i Xoji skille i lvle takie same): Początek - pierwszy drag ![]() Loot z draga (81 gp i steel shield) ![]() Tu loot z drugiego (niestety scrnów nie zdążyłem zrobić, 2 UHy poszły na 1 draga "/) ![]() Patriotyczny akcent ![]() ![]() Walka z 1 smokiem: ![]() ![]() ![]() Wypadło 10 burts arrow i parę gp, więc Xoji wykorzystał sytuację i chciał test hita zrobić, ze skutkiem widocznym na załączonym obrazku ![]() ![]() Xoji zwariował, w czasie, gdy grał w Tibię, w jego TV leciał kolejny odcinek pokemonów... no i proszę, co się stało ![]() Kolejny smok ![]() I kto jest górą ![]() ![]() Ostatni drag z ostatnim UHem na pokładzie ![]() To by było na tyle. Loot znów kiepski ![]() Ostatnio edytowany przez Zureq (RUBERA) - 12-10-2004 o 16:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
Lokacja: Białystok/Darashia ;]
![]() |
![]() mogles zrobić to w [IMG][/IMG]
Aktywna Postac: [html]http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Zelliot+Von%27Trot[html] Nieaktywne Postacie: Anatomik>23 LvL>4 MG LVL>PACC>F axe,k set,t shield,p ammy crus helm i 15k to są rzeczy które stracilem po haku |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Ehhh nice tylko 1 zecz do ktorej mozna sie przczeypic TGG -.-"
Name: Archaninka Lvl: 23 i rosnie Profesja: Knight Skille: 53/52 i szybko rosna xd Magic lvl: 4 i rosnie xd Best hit by Fire Sword: 111 on Dwarf Soldier Best hit by Giant Sword: 137 on Valkyrie xd Best monster solo: Dragon ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() ELo ZIomaLe z Ruby
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom ładnie ładnie sie huntowalo... A ja myślałem że zureq juz nie gra w tibie...
![]() Bye bye...(szpila, micha- umiecie juz na fizyke?)
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() loot beznadziejny, ale nie martw się jutro będzie LEPPER
![]()