|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
|
![]() Piszcie tu co robicie gdy widzicie po raz 100,000 raz napis br? Ja naprzykład jadę takiemu brazylijczykowi po polsku(klne na niego - takie tam). Jak zdobędę jakiś przyzwoity level, będę robił test hity
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ja do br nic nie mam i nie wiem dlaczego zalozyles ten temat.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Knurów/k.Gliwic
|
![]() Exevo Gran Mas VisBR?
XD lubie ten kawał ![]() tak na serio, do brazukow nic nie mam, choc kumpel mi powiedzial cos takiego: wychodzi z depo, szybko wlacza utani gran hur i biegnie z Ab do Venore (wiecie jak) a potem koles wola do niego "Wait!" ten czeka z minute, a on podchodzi i mowi "Br?" XD
#4 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Jak akurat robie runki to robie takie coś ADORI GRAN ""BR KILLER" przeważnie się odczepiają.
A w innych sytuacjach ignoruje gościa.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
|
![]() Może źle to sformułowałem. Bo najbardziej mnie wkurza, jak stoje se np. w takich kopalniach i czekam na resp dwarfów. Przyłazi mi taki brasil i sie pyta : BR? - ja nic niepisze a on sie nieod*****oli dopuki mu nie napisze no albo yes.(i blok respa przy okazji uskutecznia) jak piszę że: no, to idzie dalej a jak że yes to i tak idzie dalej.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Hmm do br nic nie mam znam kilku spoko ziomki!!!
Ale ostatnio sie wkurzylem jak chciałem sprzedać drag shielda!! i tu po koleji 3 br piszą i nawet nie pytaja br tylko odrazu nadawają Bo wsumie jak pyta br? to nic mowie no i tyle a jak zaczyna na*******ać odrazu po br ohh to sie w****iam i nie wytrzyamałem poprostu napisałem ,,FUCK OFF PLX English plx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ![]()
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() mnie najbardziej dobija jak np. coś kupuję/sprzedaję ... co za różnica czy br czy nie? albo stoję moją uh-makerką "Zgrabna Laleczka" i od cholery razy już padało BR? ... tylko do tej postaci ...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Ja jak ktoś mi siępyta "br?" a ma mniejszy lvl nish 25 (w porywach do 30
![]()
#9 |
Guest
|
![]() Gram na Pacerze i tam jest mnóstwo brow.
Zawsze mowie tak: Ja - Br? On -Sim Ja -SO FUCK YOU!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Kiedyś miałem w hotkey taką sklejke"Fuck you" ale niestety skasowałem.....też nieźle działało na natrętnych.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Aldora
|
![]() A ja robie test hity.....cala gama....bolty....hmmm......gfb...jade do reda.....strasze ile wlezie
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Jak większość ludzi nie przepadam za br, gdy ktoś się mnie pyta tym najsławniejszym w tibii pytaniem "br?" to po prostu się nie odzywam i idę dalej. Czasami podczas trade'a jak się mnie pyta to mu odpowiem krótko "no"
|
![]() |