|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
|
![]() Witam
![]() Na poczatek powiem ze napisalem 2 posty w temacie "Gdzie expic ze skilami xx/xx..." ale odpowiedzi nie uzyskalem ![]() Wiec pytanie : Gdzie najszybciej bede expil 15 lvl palkiem skile 56/38 pacc niemam (kupuje kolo 25 lvla) Z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Najszybciej na faccu na twoim lvlu to będziesz expić na cycach na pohu (uważaj na archery weź pare uhów na gorące sytuacje i uważaj na gsy).
Edit: Przypomniało mi się ^^. Możesz jeszcze dobić 20lvl na amazon camp ze spearami (darmowy i całkiem przyzwoity exp) i potem iść na poha z exurą vitą i tak zrób będzie dla ciebie bezpieczniej. Ostatnio edytowany przez Ghard Lage - 20-07-2007 o 10:16. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Polecam guardy
![]() ![]() ![]() ![]() pzdr |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() amazon-zawsze zajete od mniejwiecej 10 godziony
![]() cyce poh-tez czesto zajete (ja jak mi na palku kiedys nie zalezalo to na 10 lvlu sie bawilem na poh z zerkami, tarantulami, DSami) wiec moge PoH sprobowac ![]() Thx za pierwsza wypowiedz...czekamna wiecej EDIT : guardy tez myslalem ale co jak sie bolce skoncza? Ostatnio edytowany przez Shilien - 20-07-2007 o 10:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: W Polsce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Niko kinarro
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 63
Poziom mag.: 16
|
![]() Z zerkami i tarantulami na tym lvlu?????? Przecież on prawdopodobnie nawet bohów nie ma.... Zerk do niego podleci i pada na 2 hity podobnie tarantula....
Z tym lvlem idz do kopalni na soldery tam gdzie jest resp 2, 3 guardów i to powinno ci wystarczyć do 20 lvla nawet 25.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
no widac ze masz 5 lvl -.- jakbys chcial wiedziec to dla palkow jest pewna taktyka...biegne do temple PoH i na schodki sie wbijam a pod schodkami-2 DSy, zerk, 3 tarantule i schodze,wale,wchodze... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Opole
Świat: Nebula
|
![]() Ja bym się 10lvlem nie bawił się z zerkami i tarantulami, wiesz jak to wkurza hlvli, ale też obok zerków są shamany i leadery, z nimi też dajesz se rade?
@Topic Najlepiej na cycach obok thais, na guardach też warto spróbować [z uhami oczywiście ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiec zerki sie same luruje a nie shamany i lidery...a 10 lvl sie bawilem bo mialem w dupie ta postac...cyce kolo Thais zawsze zajete...jakby teraz ktos mi podpowiedzial skad palkiem brac kase to BIG THX!! bo juz gdzie expic to wiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ja wiem... 15 lvl na amazon camp ze spearami...
20lvl- bolce (200,300) i e-vita... idziesz na Minotower obok kazzordoon... robisz loota i wuala ! a jak stracisz na archera 3 bolce to ci wyleci 15 ich ![]() ![]() (2 sposób) kupuj pacc i peniusila tomb -2 do 35 lvla dalej juz bedziesz wiedzial co i jak -.^ (polecam 70-75 skilla i dragi... o ile umiesz na nich expic ![]() mysle ze pomoglem ![]() your Loluuś |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
tez mysle ze pomogles ![]() co do sposobu z mino...niezly ale gdzie wysle loota? myslalem tez o 20 lvlu i dragi z mf i vitka ![]() EDIT : dopiero teraz sprawdzilem wiec dopiero teraz Cie wysmieje ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Shilien - 20-07-2007 o 14:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Lokacja: Poland/LbN
Imię: Undead'Sword fighter
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: ~90
|
![]() a moim zdaniem po update to palek to nie palek tylko jakis EK z wlócznia :s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
a czemu ek?? to jest cos lepsze od eka: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Lokacja: Szczecin
|
![]() Nie chialem robic nowego tematu wiec tutaj napisze co chialbym wiedziec
![]() Gdzie mozna expic Pallkiem 34lvl 70 Dist tak zeby bylo 20 k expa/h. I ile Royal Sparow by zeszło na jakies wiekszy Hunt na dragach czy gs'ach na okolo 5h ![]() A i jescze jedno w temacie Gdzie expic ze skillami XX nie pisze bo tam wogole nikt nie che pomoc :/ Ostatnio edytowany przez nie123 - 21-07-2007 o 16:36. Powód: :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja na Twoim miesjcu chyba wbilbym lepsze skile (cos kolo 75 dista) royal speary tak ze 30-40 (jak uniesiesz) z bp UHow (na wszelki wypadek) jakies manafluidy i bym na PoH sie przeszedl i biegal po calym
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Ja osobiście polecam dragi i beho w thais.. lub z uh'ami możesz skoczyć na elf fortece.. PDobry exp jest także na Mount Sternum...Pozdro
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Tibia ? ^^
Imię: Axer Infernal
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() Siemka
![]() Ja tam moim pallkiem od 14 lvl jechałem na Guardach ![]() ![]() Guardy to dobry exp ale trzeba uwazać weź na wszelki wypadek kilka runek w razie gdyby ktoś próbował coś lurnąć na ciebie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jeżeli ty na 20 lvlu pallem nie poradził byś sobie z głupim dragiem to nie znaczy że wszyscy dookoła mają stwardnienie rozsiane.... Pozdrawiam, Andezyt
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() ja pierdole wszystkie noob druty i sorce przezucily sie palków ja pierdole żeby bać sie draga na 20 lvl omg... strach
chyba zaczne grać sorcem/drutem bo kina czy pall jest teraz jak sorc przed update - maszynka do expa |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() żal. Dla twojej wiadomości, draga na 20 lvl da się zabić... jakby się chciało to mozna ich zabić kilka... ale prędzej czy później trafisz na takiego który sprzeda Ci duuże combo...
|
![]() |
![]() |