![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
|
![]() ![]() Pirate King Online Pełna wersja niezwykle kolorowego bezpłatnego MMORPG w którym piraci współżyją ze zwierzętami. Mamy do wyboru kilka postaci które trenujemy i udoskonalamy. Wymagania: Procesor : Pentium III 800MHz Ram : 256 MB System : WIN 98/ME/NT/2000/XP Rozdzielczość Ekranu : 800 x 600 Wersja DirectX : 9.0c Minimalna przestrzeń dyskowa : 1.0 GB Karta graficzna : 16 MB 3D http://pirateking.pl/ - Polska strona Gry Pirate King F.A.Q 1. Czym jest Pirate King Online ? Pirate King Online jest grą typu MMORPG(Masive Multiplayer Online RPG), w którym wcielasz się w jedną z 4 postaci. Klimat gry jest przedstawiony w świecie Mangi, dzięki czemu gra nabiera "barwności". 2. Jak się zarejestrować ? Kliknij na opcję "Rejestracja", oraz uzupełnij wszystkie rubryki. Podczas rejestracji i zaakceptowaniu warunków przez PirateKingOnline.com ,otrzymasz e-mail zwrotny z potwierdzeniem o założonym przez Ciebie koncie. Zaloguj się na "piratekingonline.com". Następnie włącz Pirate King Online i zaloguj się do gry. 3. Czy gra jest darmowa ? Tak 4. Jakie profesje są dostępne w grze ? Lance [mężczyzna] Swordsman => Crusader Hunter => Sharpshooter Explorer => Voyager Ami [kobieta] Herbalist => Cleric/Seal Master Explorer => Voyager Phyllis [kobieta] Hunter => Sharpshooter Herbalist => Cleric/Seal Master Explorer => Voyager Carsise [mężczyzna] Swordsman => Champion 5. Dlaczego gram na małym oknie a nie na tzw. Full Screen ? Jeśli chesz cieszyć się grą na pełnym ekranie twojego monitora, wejdź do System Setting(Esc) ,zakładka Display Setting zaznaczasz Full Screen na Yes. 6.Autodrop Przed każdym startem gry przetrzymaj klawisze CTRL+SHIFT+A - Kombinacja klawiszy pozwalająca podnośić przedmioty które są w niewielkiej odległości od twojej postaci 7.Szybszy Autodrop Kombinacja klawiszy CTR+A ,pozwala na szybsze podnoszenie przedmiotów.(Zalecane) 8.Jak szybko podać miejsce w którym się znajdujemy ? Kliknij Enter a następnie użyj kombinacji CTRL+L W ten łatwy sposób podasz swoim najbliższym gdzie się znajdujesz. ![]() ![]() Kurde czemu obrazków nie wyświetla, głupota !!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() Po screenach wydaje się całkiem fajne
![]() ![]() I Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Grałem w bete. Bardzo szybko mi się znudziła, jak macie czas to sprawdzcie może akurat wam do gusty przypadnie, ale dla mnie gra taka jak wszystkie, tylko exp i exp... Nudy ;x
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x