|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
|
![]() Ludzie help me dzisiaj chce
sie lognac na mojego pala a tu komunikat ze za duzo ludzi na MOIM KONCIE CHCE GRAC JEDNOCZESNIE!!! no to ja od razu na tibia .com i haslo zmieniam noi fajnie loguje sie na inne kata a tu to samo!!!!! Pozmienialem hasla co z tego dalej ktos jest na obu ![]() Jednak dziwi mnie pare rzeczy: -LAST LOGINY SA W PORZADKU!!!!!(JAKIM CUDEM????!!!) XD -nic a nic nie sciagalem do tibi -wlazlem na 4 linki z tego forum(tabela awansu w discie ,m lvlu,i 2 na ktore mody wlazily wiec ich sie nie boje) -nikomu nie podawalem pasow HELP ME CO TO MOZE BYC !!! Ostatnio edytowany przez Zapewapu - 13-10-2004 o 15:47. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Nikt ważny
|
![]() to nie hack. Są jakies problemy. Na Help mi powiedziano, że dużo osób ma ten sam problem i już nad tzym pracują. Poradzono mi abym napisał list do gm-ów ale zrezygnowałem z tego gdyż znając tibijczyków to na gm-ów czeka teraz sterta listów wielkości mounth everest
![]() mam tylko nadzieję, że dziś się z tym uporają bez reseta- i tak chciałem dziś narazie porobić runy druidem a potem o połnocy demon's hunt ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() tez to mialem ostatnio
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny gracz
Imię: Drake Deadmoon
Profesja: Sorcerer
Gildia: Broken Dreams
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 19/24
Poziom mag.: 64
|
![]() Od jakiegos czasu moja mama zaczela grac druidem na poczatku wszystko bylo dobrze az do dzisiaj od zapisu servera pisze ze ma za duzo postaci zalogowanych a ma do zrobienia 2 questy dzisiaj bo dobila 50 lev. Myslicie ze moze po zapisie serva bedzie dobrze prosze o odpowiedzi
![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------- Rynek/Master Sorcerer/Lev 33/Mlev 44/Harmonia Sir Rynek/Paladyn/Lev 9/Mlev 3/Harmonia i moja mama ![]() Czarodziejka Doris/Elite Kinght/Lev 50/Mlev 5/Harmonia Chmureczka/Elder Druid/Lev 24/Mlev 26/Harmonia |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Cytuj:
Po za tym mam to samo i czekam to jutra do 9 .00:/
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nikt ważny
|
![]() hehe moi rodzice maja problemy z wylaczeniem kompa a co dopiero grać... teoretycznie mogłbym ich nauczyć ale po co? że by mi kompa oblegali potem?
![]() Topic: a jak sie zalogować na Vienia nie moge tak dalej nie mogę.. wtf?! to zaczyna być silnie irytująca sprawa.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#10 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj: