|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() od ch^ja tych tematów, no ale może jednak...
1. Jak długo zajmuje skilowanie paladinem od 10 do 70 skill [gdzieś był taki kalkulator, na stronie tego psejcośtam ;/] 2. czy skilowanie tak długo się opłaca? na czym skillować, bo teraz po up więcej się bije więc, zebym nie zabijał zbyt szybko. 3. zamierzam tak na 20 lvl aktywować pacc. Jakie powinienem mieć skille, zeby móc poexpić w jakimś dobrym miejscu na pacc area? 4. i na jakie to miejsce? 5. Jak to wygląda z tymi nowymi czarami? czy robienie takich rzeczy jak sniper arrow/bolt [sorry nie pamiętam dokładnie] ma sens? i czy można nimi później expić? 6. Od jakiego lvl i jakich skili można paladinem ''bić coś lepszego'' bez waste? coś lepszego zaczyna się od draga. 6. Czy team złożony z 2 paly ok 30 lvl i jeden siocher ok 35-40 lvl ma szanse na jakiś team hunt? wiem, że brak knighta :/ edit: ok, poprawione. thx. 50h? myślałem, że sporo więcej... thx Ostatnio edytowany przez Arcymag - 14-07-2007 o 02:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
skilowanie zajmie ci ok 50h, a jak tylko bedziesz mogl expic aktywuj pacc.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Ja od 35 lvla i 70 dista expiłem spokojnie na dragach, palek 2x team to może jedynie na takim lvl dragi bić. To tyle.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok, mam tez inny problem.
Mój znajomy [lama troche, ale moze troche racji ma] że na 50 skillu już szybko padają moby. Więc na czym skillować? zakładając ok 10-15 lvl, mysle, ze slime byłby za dobry [p armor, k legi, steal helmet, boots, dwarvenka] i nie wiem czy dałbym rade exurowac sie. Ew. myslalem o tym, zeby się do jakiegoś najta przyłączyć. On na slime, a ja bije sobie summona jednego. Albo jakoś strapować ghula [npvp], tyle, ze to może byc trudne ze względu na to, ze przesuwa boxy :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Retributioon
Świat: Aldora
Poziom: 126
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Cytuj:
ad 2. Oplaca sie skilowac nawet wiecej niech ktos postawi ci 2 monki i na zmiane red jeden walisz next etc. ad 3. wbij 75 dista na 20 lvl aktywuj pacc dalej samo poleci ad 4. na taki lvl strzaly larvy i scaraby lub niskie poziomy tomb od 40 lvl Vampy, do 60 next gsy dragi itp ad 5. Ma sens mozna expic ad 6. 40 lvl Vampy, 60 lvl GSy, 70 lvl Dragon Lair Edronn/Venore, 85 lvl Hero, 90~ DLe, Demony z blokerem + wszystko od 40 lvl ad 7. Nie ma sensu sam lepiej zaexpisz jak chcesz kase idz na Guardy Ostatnio edytowany przez Vinares - 14-07-2007 o 15:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Obojetnie
Świat: Selena
![]() |
![]() Nie ma sensu za bardzo aktywowac pacc na 20 lvlu poniewaz lepej sie troche pomeczyc i wbic ten 30-35 lvl na guardach,to jest naprawde przyjemny exp,ale na pacc oczywiscie o wiele lepiej tombuy i ite inne ale zawsze sie iles dni zaoszczedzi
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Powiesz nam jeszcze coś ciekawego?
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() a co myślicie o pomyśle, zeby od skilli 40 expic na guardach az do skilla 70 przy czym wpadnie ok 20 lvl i wtedy aktywacja? Speary/arrows?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok, tamte pytania rozwiązane... Teraz coś z innej beczki.
Gdzie paladynem na 37 lvl i skillu 66 wyciągne 40kexp/h? Moj znajomy [troche gorszy char] expi na dragach i wyciąga 45k/h. Problem w tym, ze wastuje sporo mf, a ja aktualnie zbieram kase, więc waste nie bardzo mi pasuje :/ Więc jakas inna miejscówka niż dragi, no i może nie tomb, bo albo wyciągam na nim ok 20-25k/h, albo ledwo nie padam gdy goni mnie kilka vampów -.- ew. jeśli nigdzie nie wyciągne tyle, to może ktos powie gdzie huncic te dragi? |
![]() |
![]() |