|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Co sądzicie o tym meczu?
Jakie sa wasze relacje? Którzy piłkarze wg. was dobrze zagrali, i czy byli tacy? Poprostku mówcie co sądzicie o tym meczu. Moja opinia: Polska piłka nożna jest beznadziejna i kompletne dno. Przecież Austria jest beznadziejna, a mimo tego sprawiła nam problemy. Polacy postracie bramki nie potrawili grać, nic im nie wychodziło. To że wygraliśmy to zasluga Autryjackiego bramkarza ktory jest bardzo słaby- nie potrafi wybic pilki zawsze ja wybija przed siebie ( patrz 1 i 3 bramka). W meczu z Austria pochwallbym tak: -Jerzy dudek : Trzeba przyznac obronil kilka piłek i popisal sie paroma wypiąstowaniami. -Rasiak : Chłopak zapieprzal przez caly mecz. - Janas'a : Za to ze wpuscił Frankowskiego i Kosowskiego. - Kosowkiego & Frankowskiego za dobra zmiane; Frankowskiego za bramkę, ktora wywalczył Kosowski. Lecz to nie zmienia faktu ze to byl słaby mecz i jeśli mamy tak grać w Mistrzostawach świata w 2006 roku wole zeby nie weszli.
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Wg mnie nie ma zbyt duzych powodow do radosci, poniewaz slaba druzyna rozgromila bardzo slaba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Michail Fradkow
|
![]() Ooooo Tu się z tobą Nektomanto nie zgodze. My nie mamy dobrych piłkarzy?
Nie no by bardzo dobrych piłkarzy. Tylko my nie mamy SZKOLNICTWA! No wiesz moze w wiekszych mistach jak Warszawa, Wrocław, Szczecin sa jakies szkołki piłkarskie, ale popatrz na wsie. Nie mamy porzadnych trenerów tak jak np. Anglia, Niemcy czy Wlosi. I dopoki u nas tego nie będzie polska piłka nożna bedzie na słabym poziomie.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Spójrzcie na to z tej strony... znowu pokazuje to, że Polacy nie potrafią dobrze ze sobą kooperować. W dyscyplinach indywidualnych odnosimy sukcesy, w tych, w których trzeba zrobić coś wspólnymi siłami już nam nie idzie. A to dlatego, że każdy chce być najlepszy i nie chce się tym dzielić z innymi. Tak samo jest w Tibii. Nawet Brazylijczycy potrafią współprawcować... a nasi? Tylko by każdemu świnie podkładali. A gdyby każdy pomagał każdemu oglibyśmy być silniejszym narodem w wielu sprawach. Niestety takiej Polski się chyba nie doczekamy... tutaj większość ludzi zajmuje się sobą, sam z siebie najchętniej nie dawałby nic, a od innych wymaga. Sposób rozumowania wielu Polaków jest co najmniej dziwny. Przepraszam, jeśli w tym poście zapanował chaos, ale po prostu pisałem to co mi w danym momencie przychodziło na myśl.
![]() Ostatnio edytowany przez Linek - 12-10-2004 o 20:19. Powód: Znowu literówka, zdarza się. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() comment do meczu: wiecej szczescia niz umiejetnosci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Michail Fradkow
|
![]() Linek może masz w tym trochę racji, może nawet trochę dużo.
Być może nie potrafimy ( jako Polski naród) ze sobą wspołpracować. No tak ale powiedz mi myślisz ze Małysz czy Otylia pracują sami i nie dzielą się? Małysz musi wspołpracować całym sztabem ludzi którzy dbają o jego kondycje psychiczną i fizyczną. Musi z nimi współpracować, a więc...? Więc chyba problem w szkolnictwie tkwi nadal. Widisz warunki do skakania mamy doskonałe i skoczka/ skoczków mamy dobrych. Oczywiscie chodzi mi o Małysza i "młodych". Pływać?- można praktycznie wszędzie. A grać w piłke?- tylko na boiskach i pod okiem porządnego trenera... A więc gdzie tu sens? Komletny bezsens! Co bedzie z naszą piłka? Gdzie jest zapał do gry Polaków? Ps. @ hoomik Może byś dał dluższa i troche bardziej rozbudowaną wypowiedz?
![]() Ostatnio edytowany przez By$iu - 12-10-2004 o 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Thais ;-)
Imię: Warrior Futurity
Świat: Aurea
Poziom: 165
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() a co byście powiedzieli o meczu Azerbejdżan - Anglia 0:0 (moze mlodziki ale i tak Anglia ma lepsza szkołę) a Polska sobie prowadzi z Walią 1:0 po 10minutach (w 8min sobie strzelil brameczke Karol Gregorek ![]() Ostatnio edytowany przez Vadikel - 12-10-2004 o 20:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Michail Fradkow
|
![]() @Vadikel
Szczescie sprzyja tym ktorzy je mają w danym dniu... co do twojej propozycji: 1)Jest to mój temat o meczu Polska- Austria. 2) Jak już piszesz pisz na temat. 3) Jak już piszesz tu, to pisz na temat mojego tematu. A tak pozatym jeśli juz o tej szkole to Anlia jest co raz słabsza, młodzież co raz bardziej zapasiona i nie widząca swiata poza kompem czy Tv. A Azerbejdzan? To kraj ktory sie rozwija ( powoli, ale owszem )... kraj w któtym nie ma tyle komputerów, im sie nie przelewa. Więc może jak już za coś sie biorą to robią/ wykonują to pożadnie, lub był to fart/ przypadek.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Piekło
Stan: Na emeryturze
Imię: Apocalipsa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 63
Skille: 93+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() opinia jest tylko jedna:
Gdyby wywalono Rasiaka i Kosowskiego gra byla by zupelnie inna... Rasiak nic nie robi na boisku, Kosowski pieprzy wszystkie podania (wychodza mu 1 na milion) rozpedza sie jak zolw i to chyba tyle... Franek strzelil ladna bramke, ale poki co niczym szczegolnym w grze w polu sie nie popisal, Krzynowek jak zwykle rzadzil na boisku.
![]() |
#10 |
Michail Fradkow
|
![]() @Togashi
Rasiak duzo biegał, starał się i walczył za to trzeba go docenić. Co do Kosowskiego tak jak mówilem -przejął kilka ważnych piłek, i to on rokrecił akcje po której padła bramka Frankowskiego. Dziś następny mecz! Jaki wynik obstawiacie?
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Ja cię cieszę, że wygrliśmy. Nie było dobrej gry, ale było kilka dobrych zagrań. Tylko po co w wyjściowej "11" Zając i Rasiak. Mamy przecież "Kosę" i "Franka"
Na mecz Polska-Walia obstawiam wyniczek 2-1 (dla nas of corz)
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Walia - Polska 2:2 - czyli wynik taki sam, jaki osiagnela mlodziezowka... imho za slabi teraz jestesmy na Walie, chociaz remis jest w naszym zasiegu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: W mieszkaniu
![]() |
![]() a ja obstawiam 1:0 dla Polski.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Michail Fradkow
|
![]() Ja 2:1 dla Wali
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Polska - Walia 3-2
wynik lepszy niż gra. Słaba drużyna pokonała jeszcze słabszą. Tylko czemu Frankowski siedzi na ławie. Jak weszedł to od razu gra się polepszyła. A Austria zremisowała z irlandią 3-3. Wynik dla nas wymarzony
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Prowadzimy w grupie razem z Anglia, do ktorej tracimy 1 punkt. Nie jest tak zle
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Michail Fradkow
|
![]() Jecsez teraz formalnośc z Azerbajdzanem. A potem trzeba zremisowac z Anglia ( dobrze by bylo) i reszte meczy wygrać i mamy Mistrzostwa w kieszeni.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym Azerów nie stawiał na straconej pozycji. Przegrali z Anglią tylko 0-1. To dobry winyk.Powinniśmy z Azerami, Walią i Irlandią wygrać. Z Anglią, Austia Zremisować. I 2 miejjsce pewne
![]() ![]() ![]()