Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-10-2004, 21:28   #1
Ignus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 09 2004

Domyślny złote kalesony z kategorii:...hack

ostatnio dosc czesto (niestety) slychac o probach "przemycenia" key lockerow na nasze komputery, o podawanie stron z "darmowym paccem" itp., nawet o proszenie na gg lub na privie o hasla naszego konta w celu potrenowania, podniesieniu mlvl itp. w zwiazku z tym ze pojawilo sie tego dosc duzo i oprucz bluzgania na autorow moglibysmy ich wyroznic za kreatywnosc i dobre pomysly (nie ze pochwalam to co robia ale jezeli robia to z klasa to czemu niemialbym ich pochwalic). z mojej strony chcialem wyroznic pomysly:
-zamieszczenie key lockera w pliku do winampa
-pierwsza stronke (niepolskiego wykonawcy) "tibii.com" w ktorej dostalibysmy 1 dzien pacca (wystarczy tylko wpisac account nr i haslo) za ladnie skopiowana stronke tibii (pierwsza stronka tego typu z ktora ja sie spotkalem zeby niebylo)
i to chyba wszystko
a najgorsze wykonanie, noobostwo w czystej postaci:
-filmik w formacie rar:/
-"daj mi swoje nr to potrenuje ci skille i porobie runki" na gg

prosze o swoje opinie i komentarze

edit: ej no ludzie to niemial byc kolejny temat o tym jaka tibia gg jest zla i jakie nooby jej uzywaja tylko o sposobie w jaki gosciu chce wcisnac ja (wraz z key lockerem) nam a wiec bez rozmow "ja uzywam XX i jest fajnie", "XX uzywaja nooby"

Ostatnio edytowany przez Ignus - 13-10-2004 o 23:16.
Ignus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-10-2004, 21:47   #2
Androj
Użytkownik Forum

Androj's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Darashia 2, Flat 03.

Androj ma numer GG 3542961
Domyślny

Wyróżnienie (a nawet pierwszą nagrodę) powinna otrzymać... tibiaGG oczywiście. Pełno jest takich idiotów, którzy to ściągają i używają... Jak się ściąga np taki filmik w formacie rar to większość pewnie pomyśli "Qrcze, tu może być jakiś keylogger... może lepiej nie ściągać...". A tibiaGG? "E tam, ściągnę, pełno osób tego używa, no i to jest oficjalna strona reebowa, to raczej mnie nie shackują..."(no i wiadomo co się potem dzieje) Drugie miejsca to te wszystkie inne gówna typu mc, jakieśtam programiki do logowania itp...
Most annoying web page
Androj jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-10-2004, 23:02   #3
Mashour
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Androj
Wyróżnienie (a nawet pierwszą nagrodę) powinna otrzymać... tibiaGG oczywiście. Pełno jest takich idiotów, którzy to ściągają i używają... Jak się ściąga np taki filmik w formacie rar to większość pewnie pomyśli "Qrcze, tu może być jakiś keylogger... może lepiej nie ściągać...". A tibiaGG? "E tam, ściągnę, pełno osób tego używa, no i to jest oficjalna strona reebowa, to raczej mnie nie shackują..."(no i wiadomo co się potem dzieje) Drugie miejsca to te wszystkie inne gówna typu mc, jakieśtam programiki do logowania itp...
Ej sorry ale ja urzywam Tibie gg od dawna i jakos jeszcze mnie nie schaczyli oraz moich kumpli ktorzy to uzywaja.

P.S. to jest nie legalne ale przydatne dla palkow jak expuja gdzies na kopalni.

Pozdro
  Odpowiedz z Cytatem
stary 13-10-2004, 23:11   #4
Shinoda
Użytkownik Forum

Shinoda's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin

Shinoda ma numer GG 3466278
Szczęśliwy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mashour
Ej sorry ale ja urzywam Tibie gg od dawna i jakos jeszcze mnie nie schaczyli oraz moich kumpli ktorzy to uzywaja.

P.S. to jest nie legalne ale przydatne dla palkow jak expuja gdzies na kopalni.

Pozdro
Eee... to nie jest raczej rzecz ktora mozesz sie pochwalic teraz tylko kazdy moze raporta i masz banika a pozatym moze i jeszzce nie miales hacka ale sa newbie i nooby ktorzy scigaja z innych stron naprzyklad z dopiskiem "Tibia gg program ktory podwyzsza cie skille itp.."

Ludzie nie uzywajcie tego po pierwsze lamerskie
Po drugie mozna dostac bana
po trzecie mozna miec hacka
po czwarte ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK TORCH ,UTEVO LUX , Utevo GRan Lux ..... itd!!!
Shinoda jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-10-2004, 07:19   #5
blizare
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinoda
Eee... to nie jest raczej rzecz ktora mozesz sie pochwalic teraz tylko kazdy moze raporta i masz banika a pozatym moze i jeszzce nie miales hacka ale sa newbie i nooby ktorzy scigaja z innych stron naprzyklad z dopiskiem "Tibia gg program ktory podwyzsza cie skille itp.."

Ludzie nie uzywajcie tego po pierwsze lamerskie
Po drugie mozna dostac bana
po trzecie mozna miec hacka
po czwarte ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK TORCH ,UTEVO LUX , Utevo GRan Lux ..... itd!!!
eeee a znasz jego name?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 14-10-2004, 10:32   #6
Argesz
Guest

LOL

Nagroda należy się za stronkę www.tibiapacc.tk ...śliczne wykonanie i wystarczy tylko wpisać hasło i acc by mieć darmowego pacca :tongue:
  Odpowiedz z Cytatem
stary 14-10-2004, 10:57   #7
Shin Chan
Użytkownik Forum

Shin Chan's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok

Shin Chan ma numer GG 1558308
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argesz
Nagroda należy się za stronkę www.tibiapacc.tk ...śliczne wykonanie i wystarczy tylko wpisać hasło i acc by mieć darmowego pacca :tongue:

hahah ciekawa

Wszystko aktualne tylko jak klikasz odswiez to na premi jest raz 83 osoby a potem 267 . hahahah dobre wykonanie

Śmierć? Nieważne! / Żyć? Nieważne! / Ważne - zwyciężyć!
Shin Chan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania