|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() ostatnio dosc czesto (niestety) slychac o probach "przemycenia" key lockerow na nasze komputery, o podawanie stron z "darmowym paccem" itp., nawet o proszenie na gg lub na privie o hasla naszego konta w celu potrenowania, podniesieniu mlvl itp. w zwiazku z tym ze pojawilo sie tego dosc duzo i oprucz bluzgania na autorow moglibysmy ich wyroznic za kreatywnosc i dobre pomysly (nie ze pochwalam to co robia ale jezeli robia to z klasa to czemu niemialbym ich pochwalic). z mojej strony chcialem wyroznic pomysly:
-zamieszczenie key lockera w pliku do winampa -pierwsza stronke (niepolskiego wykonawcy) "tibii.com" w ktorej dostalibysmy 1 dzien pacca (wystarczy tylko wpisac account nr i haslo ![]() ![]() i to chyba wszystko a najgorsze wykonanie, noobostwo w czystej postaci: -filmik w formacie rar:/ -"daj mi swoje nr to potrenuje ci skille i porobie runki" na gg prosze o swoje opinie i komentarze edit: ej no ludzie to niemial byc kolejny temat o tym jaka tibia gg jest zla i jakie nooby jej uzywaja tylko o sposobie w jaki gosciu chce wcisnac ja (wraz z key lockerem) nam a wiec bez rozmow "ja uzywam XX i jest fajnie", "XX uzywaja nooby" Ostatnio edytowany przez Ignus - 13-10-2004 o 23:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Darashia 2, Flat 03.
![]() |
![]() Wyróżnienie (a nawet pierwszą nagrodę) powinna otrzymać... tibiaGG oczywiście. Pełno jest takich idiotów, którzy to ściągają i używają... Jak się ściąga np taki filmik w formacie rar to większość pewnie pomyśli "Qrcze, tu może być jakiś keylogger... może lepiej nie ściągać...". A tibiaGG? "E tam, ściągnę, pełno osób tego używa, no i to jest oficjalna strona reebowa, to raczej mnie nie shackują..."(no i wiadomo co się potem dzieje) Drugie miejsca to te wszystkie inne gówna typu mc, jakieśtam programiki do logowania itp...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
P.S. to jest nie legalne ale przydatne dla palkow jak expuja gdzies na kopalni. Pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ludzie nie uzywajcie tego po pierwsze lamerskie Po drugie mozna dostac bana po trzecie mozna miec hacka ![]() po czwarte ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK TORCH ,UTEVO LUX , Utevo GRan Lux ..... itd!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Nagroda należy się za stronkę www.tibiapacc.tk ...śliczne wykonanie i wystarczy tylko wpisać hasło i acc by mieć darmowego pacca
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Cytuj:
hahah ciekawa Wszystko aktualne tylko jak klikasz odswiez to na premi jest raz 83 osoby a potem 267 . hahahah dobre wykonanie
![]() |