|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2007
|
![]() Witam.
Dzisiaj wlazlem do Desert Dungeon zeby troche pozwiedzac. Znalazlem fajna miejscowe do afkowania, ale nie wiem jak tam dotrzec. Moze ktos wie i mi powie ? Oto link: http://tibia.pl/earth.php?x=32647&y=32103&z=9&q=20 Z powazaniem, dvntrr |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() Musisz zdobyć klucz do pokoju, w którym są cztery teleporty - każdy dla innej profesji. Tam bodajże jest Miś, a wejść może tylko Druid.
@down Quest Spoiling jest zabroniony Ale jeśli chcesz poszukać, to look mój podpis. @2down Po co dajesz spoila? Nie wiem czemu ludzi podnieca robienie questów z poradników, zero zabawy z tego. Ostatnio edytowany przez Snib'ek - 26-07-2007 o 22:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() A jak zdobyc ten klucz ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Profesja: Sorcerer
Świat: Hiberna
Poziom: 100
|
![]() ![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28108 na tym filmiku jest pokazana droga do tego pomieszczenia (film nie moj) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kurizu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Twilight Brigade
Świat: Fortera
Poziom: 78
Skille: 92/80
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
Może tam wejśc każda profesja jeśli zastosuje następujący trick.... Druid wchodzi do rooma <tam są 2 beary> idzie na sam koniec i tam jest dziura gdzie jak zejdzie to nie ma ropeplace ale jeśli ktoś stanie niżej druid go ropuje ![]() Ale tak czy siak jest wymagany key i druid który ci pomoże się tam dostać
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Ok. Dzieki za pomoc.
Widzialem tam wczoraj afkujacego druta, sorca i knighta. Moze dzisiaj tez tam beda to ich PeKne. |
![]() |
![]() |