|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() 1.Ktoredy moge przejsc z Thais do Carlin? Z tego co widzialem na mapie jedyna droga prowadzi przez most Dwarfow... z ktorymi raczej sobie nie poradze bedac na 9 lvlu. Czy jest jakas inna droga??
2.Gdzie mozna porzadnie poexpic na 9 lvlu w Thais i Carlin ? ( Jestem knightem ) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
|
![]() Ja innej drogi nie znam.
W tahis możesz expowac na troll mountains. W carlin nie siedzialem ale ta, jest duzo troli w krypcie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Jest inna droga dla PACC - statkiem
![]() Co do drugiego pytania to kolo Carlin polecam podziemia prowadzace do MOTLS - trole, roty, pajaki lub Folde (uwaga czasem sa tam random pk). Kolo Thais chyba tylko trolls mountain. Poza tym wszystko zalezy od skilli.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() Po co ci do thais?!?! Tam sie tylko caly czas napieprzają! Innej drogi niz dwarfen bridge nie ma, ale jak ja na 8 lvl szedlem z venore do carlin to czekalem az jakis dobry lvl przedemna przejdzie, i wtedy droga wolna. Ja osobiscie polecam ci carlin BO: Blisko na icelandy (zacznij od senji bo kaski duzo z frost trolli)Na wyzszym lvl pojdziesz na ghostlandy(ghoule, szkieletki później fd) A dopiero gdy zapoznasz sie z tymi expowiskami, zapraszam do thai (cycki blisko) Potem venore (orc fortress, PoH ale to od 40 lvl, więc ci troche brakuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() Ludzie most dwarfow jest najczesciej caly wybity wiec nie ma problemow z przejsciem
|
![]() |
![]() |