|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Koszalin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie ważne
Profesja: Sorcerer
Świat: Manera
Poziom: 20
Poziom mag.: 2-
![]() |
![]() Takie pytanko. Na jakim lvl i skillach można bez obaw na niespodzianki z powodzeniem huncić na Gigantycznych Pająkach ? Na jakim leelu Knightem, Pallkiem, Sorcem/Drutkiem ? i Jakie skile lub runy PRzy pallku konieczne bohy a inni ??
![]() ![]() ![]() [22:06 Brith Amesh [188]: ale jestem zjebany, bylem po zakupy w realu... 22:06 Ricko Amesh [228]: duze waste? 22:06 Brith Amesh [188]: 2zl , nie wyciagnalem z koszyka ;/ 22:06 Ricko Amesh [228]: no i po frytkach.... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() bohy nie sa konieczne, przypieszaja, zatem logiczne ze jesli jestes wystarczajaco szybki to nie musisz ich uzywac.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() kumpel na 40 lvl z bohami [i raczej hurem] musi podobno czasami zarzucić t ringa...
A tak w ogóle to jakiego on [gs] ma defa? hity wchodza jak w masło, czy raczej ciężko sie przebić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Pinty'ith
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Victum Omnis
Świat: Nebula
Poziom: 140
Skille: 98\74
Poziom mag.: 20
|
![]() Pallkiem 55 level z bohami wystarcza. Wiesz ja radze mieć 80~skilla bo szybciej pada, wiadomo że można z 70 skilla, ale chyba nie chcesz bić gsa 2 minuty?
Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Świat: Nerana
|
![]() Hmm. Kolega pallem bez pacc z bohami leje GS od okolo 48 levela. Czasami używajac Time ringa. Skille Mial jakos 76 i hity wchodziły ładne. update roX
![]() co do knighta to w ogole nie oplacalne. Tu schodzi okolo 1 uha na gs na 100 lvl~~ Druid/ sorcer, To chyba najbardziej oplacalne to z visa , ale to trzeba level miec taki aby miec te 500 ~+ hp. Tak ja uważam, albo 55 level i z HMM biegajac ![]()
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |