|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Rozmyślając raz o Tibi pomyślałem sobie o lepszej grafice. Więc nasuwa mi się tu jedno pytanie - Czy podobała by wam się Tibia w innych kolorach i kształtach niż teraz, np. jak "MU Online", czy "Helbreath"? Mi osobiście stanowczo NIE.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Moja odpowiedz- to nie będzie tibia tylko gówno, a tym co niepasi niech idą grać w takie..(nie bede krytykował bo innych uraże) mu czy inne ultimy...Tibia ma urok i basta!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nieobecny.
|
![]() Fakt Tibia ma swój klimat..
Ale i tak jak mi się przypomni Dark wizard lvl 250, set +11, Arch Angel Wings +3 to mi ślinka cieknie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @$corcerer: Hmmm, po tym króciutkim opisie wzbudziłeś wemnie ciekawość
![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Nieobecny.
|
![]() To było dawno bardzo, ale serw sie nazywał WWWmu.
I tak nic nie przebije MUunlimited- szkoda tylko że skończył w tak haniebny sposób. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Stare czasy scorq
![]() A wracajac do topica, Tibia bez tej grafiki nie miala by tego "czegos" ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Stargard
![]() |
![]() @$corcerer:Ahhh... Magic Gladiatorki, co?
Prywatne serverki itp. Knight Online, Mu Online miały inny klimat a tibia ma inny i raczej to nie nie zmieni =]
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() heh..ja się nie chwale, ale w mu na globalu doszedłem do 35 levela. Kiedy zaczeli mnie nooby nachodzić zaczołem ich zabijać..wpadłem w szał i zabiłem huh..już zaponialem, 120? to była masakra XD biegały same noobki bez scrooli teleportu i bez miksturek leczniczych
![]() PS. już kilkukrotnie prubowano przeprowadzić na mnie krucjatę, ale zawsze miało się odpowiedni zapas alkocholu, skroli, napoi energetyzujących ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Z daleka...
|
![]() Moje konto na Mu-Pakerze
![]() [Taki serwer dla oduzależnienia od Mu... dawno już padł...] No i nie wrzucę tu bo ss jest na interii i za długo by się ładowało... Ale za to dam linka ![]() Mój MG Konto Ładuje się baaaardzo długo więc nie wiem czy komuś będzie się chciało oglądać... A na globalu miałem 49 lvl DK ... ale global jest zbiedzony więc przestałem... za dużo PKów i KSów... Zresztą prędzej czy później i tak by mi konto okradli jak to zwykle tam bywa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() hmm... ja bym sobie pograł w evil islands przez neta... to jestswitna gra. Zagrzebisty był ten kolo z długim imieniem, które skrucił do..ka-rik? Już nie pamiętam. Kto w to grał?
|
![]() |
![]() |