|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: Tutaj
Imię: Harcoral Zarthun
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
![]() |
![]() wylatuje z niego jakiś tam miecz co ma 43 atk i sie pytam widział go kto to jest zwykły człowiek czy potwór jakiś.
Szukałem nieznalazłem |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() Z tego co słyszałem to wygląda jak Monk lub full citizen. Ale to niepotwierdzone informacje.
I nie "men", tylko "man" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
|
![]() EEeEeE troche jaśniej prosze??
![]() |
#4 |
Blondynka
|
![]()
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 20-07-2007 o 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() korzystając z okazji na stronie tibiawiki pisze
Location: Svargrond Mines. czy mógłby ktoś dokładnie napisać gdzie on sie znajduje ![]()
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aduil
Profesja: Elder Druid
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 100
![]() |
![]() Up~ Kopalnia Cultów na Svargrond do poziomu -1 jest bezpieczna... na -2 mamy juz Culty wszelkiej maści, a na -3 to, co tygrsyki lubia najbardziej.. Nightmary/Demony/Behe/Plaguesmithy/Lost Soule, wszystkie te mile stworzonka znajdują sie głęboko pod wielką góra na zachód od Svargrond, w owej kopalni wykonujemy 4? misje aby otrzymać Outfit Norsemana.
Ps. bez zaufanej i zgranej ekipy nie zapuszczaj sie tam ![]() Adu~ Ostatnio edytowany przez Aduil - 22-07-2007 o 00:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hmm...
Profesja: Knight
Gildia: Mam swoją.
Świat: Antica Forever!
|
![]() No dobra ale nadal nie wiemy gdzie on się respi. Na TibiaWiki tak jest napisane jakby się respił regularnie. Od updata biegam sobie po tych kopalniach bardzo dużo. Właściwie to teraz moje ulubione huntowisko. Schodzę na -1 czyli novice i gargoyle, -2 czyli acolyte i adept i czasami jak mi odbije na -3 czyli enlightened, nightmare i reszta przyjemniaczków, ale nie zapuszczam się za daleko. -1 i -2 znam już prawie całe i jakoś nigdy mi się nie zdarzyło trafić na man in the cave. -3 poziomu raczej zwiedzać nie będę solo ale mało prawdopodobne żeby coś co summonuje 3 monki chodziło w towarzystwie nightmare i demonów.
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() miecz się nazywa "Mercenary Sword", ciekawe czy ma coś wspólnego z gildią "Mercenarys" na Antice
![]()
![]() |
#9 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() http://tibia.gamigo.de/forum/attachm...hmentid=209532
http://tibia.gamigo.de/forum/attachm...hmentid=207863 Nie są to do końca kopalnie... miejsce, z jego "jaskinią" znajduje się mniej więcej nad respem chyba 5 czy 6 ice golemów po drodze do kopalni. Wszystko zaczęło się od tego, że na Luminerze ktoś z kiepską znajomością angielskiego założył topic Man in the cave rope monk summoned. Przez prawie 30 stron ludzie się z niego śmiali, stał się legendą na Luminerze. Jak widać CipSoft czasem czyta forum tibia.com, bo musiał to zauważyć i zrobił potwora - Man in the Cave, który rope'uje graczy do swojej jaskini. ![]() Prawdopodobnie respi się losowo, tak jak bossy, pomimo tego, że w Kill Statistics nie pojawia się na samej górze, tak jak to wygląda w przypadku bossów.
![]() |
#10 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Dodam jeszcze, że tak normalnie sie nie dostaniesz do jego lokacji- wjedziesz tam tylko wtedy, jeśli Man in the cave sie zrespił i użył swojego 'ataku'- czyli ropnie Cie.
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Ja rowniez prosze o blizsze informacje
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() 12:19 You see a mercenary sword (Atk:43 Def:27).
It can only be wielded properly by knights of level 40 or higher. It weighs 68.00 oz.
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |