Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > RPG

Notki

RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-07-2005, 15:19   #1
Sinpal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 08 2003

Domyślny Lego Star Wars

Co myślicie na temat gry Lego Star Wars.. gra niby dla dzieci a jednak musiałem zagrac (fan star wars), myśle ze gra udała się twórcą , ładna grafika , świetny tryb dla dwóch graczy , kilka minigierek <te mini gierki bywają wnerwiające> Mnogoś postaci 3 epizody (Mroczne Widmo, Atak Klonów i Zemsta Sithów) i jeden sekretny (kto wie jak go odblokowac?) Jak się gra sememu to troche komputer jest durnowaty(komputer pomocnik) ty atakujesz a on stoi.Dobre walki na miecze lecz ciężko zabi bossa samemu nie raz musiałem się rozdziela (zmieniałem klawisze 1 gracza na literki 2 na cyferki i musiałem samemu nawalac, raz mi się udało namówi tate zeby mi pomógł;P) Gdyż boss używa mocy. Co wy sądzicie o tej grze?
(Opis gry pod PC)
Sinpal jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-07-2005, 15:56   #2
pabloxxl
Użytkownik Forum

pabloxxl's Avatar

Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów

pabloxxl ma numer GG 5207970
Domyślny

Mi niestety gierka nie działa bo nie mam pixel shadingu, aprogram emulujący go nie działa Szkoda bo chętnie bym pograł...
pabloxxl jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-07-2007, 18:00   #3
Evain
Użytkownik forum

Evain's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2007

Evain ma numer GG 6730624
Domyślny

gra normalnie jest swietna! gralem z 2 lata i w lsw2 juz gralem i pokonalem imperatora . ale blad jest taki ze luke skywalker w filmie bil sie z vaderem a nie luke i vader na imperatora xD

Mnogoś postaci 3 epizody (Mroczne Widmo, Atak Klonów i Zemsta Sithów) i jeden sekretny (kto wie jak go odblokowac?) Jak się gra
(Opis gry pod PC)[/quote]

zeby miec dodatkowy poziom zbierz wszystkie "silniki" i pieniazki ze wszystkich poziomow

Ostatnio edytowany przez Ashlon - 01-08-2007 o 12:11.
Evain jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania