|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Visca El Barca
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Żory
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Wydaje mi się, że te drzwi można otworzyć tylko raz na 1 wykonanie questu.
Wnioskując z tego co napisałem UP, pewnie 3 pierwsze osoby przeszły i zamknęli mu drzwi. @UNholy90's Jeśli tak no to sorry, nie widziałem żadnego filmiku Annihilatora na którym by ktos więcej razy otwierał te drzwi, więc może dlatego tak pomyślałem. Ostatnio edytowany przez Palar - 25-07-2007 o 01:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2004
|
![]() na dead list nie ma zeby padl od demka
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Imię: Ragnus Firedhea
Profesja: Paladin
Świat: Eternia
Poziom: 111
Skille: 93/68
Poziom mag.: 18
|
![]() z PEWNOśCIą zabił te demony
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Widzicie ciala demow ??
Kumple dalej sie ustawili na ss zeby nie bylo widac i poof ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Anni wykonany. Poprostu tak sobie fotke zrobil. A czemu zamkniete? hahaha on dal look na drzwi specjalnie.
@mPalar lol? Te drzwi mozna otwierac i zamykac dowoli. (widziales kiedys movie z anni??? Odpowiedz : NIE lol.) ~to chyba tyle (anni done)~ |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Chyba widać, że to OTS? Bo mi się zdaję, że na drzwiach jest zawsze czerwona klamka -.-.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 25-07-2007 o 03:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() zal mi sie was robi, jak czytam wsze posty
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
jeszcze raz powtarzam ze screen jest z tibianews.net, a nie mozna wierzyc we wszystko co tam pisza |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 80
|
![]() To jest po prostu fake, Ref zrobił zdjęcie po tym jak jego ekipa zrobiła annihilatora, a potem je przerobił.
To nie OTS tylko Secura, jak ktoś chce to na tibicams był filmik z annihilatora. @UP A tibianews to bardzo dobra strona i można wierzyć w co tam piszą, po prostu to jest PoTD i tam najczęściej są zamieszczane jakieś ciekawe zdjęcia w większości fake'i.
"Friendship is like money: easier made than kept..." 21:34 Studyerr [66]: whatever happened to sex drugs and rock n'roll, now we just have aids crack and techno 00:01 GM Mayhem on Secura [2]: I wonder why my stmina doens't go down when I hunt botters..? Ostatnio edytowany przez -Veris- - 25-07-2007 o 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Vetiax
Gildia: Silence Army <33
Świat: Secura
Poziom: 124
Skille: 88+/85+
Poziom mag.: 8
|
![]() #Up
Zgadzam się z przed mówcą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Elite Rywin
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 85/76
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() OMG to jest screen z Tibianews.net tam zawsze daja takie dziwne fotki...ludzie logika...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Heh Ja mysle ze koles wykonal tego qesta ;] A jezeli nie to naprawde mial pecha
![]() ![]() ![]() |
![]() |