|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() W ta sobotę idę na poi, mam nadzieję ze damy rade. Pytanie jak w temacie: gdzie (pewnie prócz dwarfów guardów) mógłbym z nimi zarobić? Obecnie mam 86lvl, 62mlvl, moje eq to golden set, rh, mms, woi&woce&skull staff, ew też bohy. Podziękowałbym za przypuszczenia, proszę o sprawdzone odpowiedzi.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Aha, a po tym update magowie wcale nie maja tak zle... Przypominam sobie tibie jak nie było jeszcze souli, była podobna sytuacja do tej co teraz. Gdzie pojdziesz tam waste. A wystarczy poswiecic troche czasu na robienie sobie run samemu... Nie dość ze pojdzie ci mlvl w góre, nie dużo ale jednak pojdzie. Bedziesz expił sobie z runami zrobionymi przez siebie wiec nie stracisz na nie kasy. Jezeli zrobiłem jakieś błędy poprawcie mnie ![]() ![]() Hmm, Gfb , Explo, Sd a z czarów exori vis i exevo mort hur. Jeżeli mi napiszesz to bardzo ułatwisz mi zadanie ![]() Ostatnio edytowany przez Samethus - 29-07-2007 o 13:56. Powód: nie ma powodu xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Próbowałem na necro i wampach i zawsze waste ;p ale dzieki za checi (a tak btw mi na necro zazwyczaj nic nie leci, a przed chwila mnie minol taki kumpel z brazylli i 4 bohy w 3h...).
Z visa średnio 130, mort hura połowa hp necro-prawie całe (takie hity), run niewiele używam i zwykle na zadawane przez nie hity nie patrze. Ostatnio edytowany przez Patysiak - 29-07-2007 o 14:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: --OSTR--
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ro'lax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Crank Hunters
Świat: CeLeStA
Poziom: 96+
Skille: low
Poziom mag.: 7
|
![]() Dragi w Venore albo na Edron
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
|
![]() Dragi, guardy (nie jest źle), necro (kiedyś musisz zacząc dropić ;p)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Jesli posiadasz softy proponuje spenetrowac kilka tombów za teleportem, i zostać w tym, który najbardziej przypadł ci do gustu.
Dokładny opis wszystkich tombów masz na stronie tibia.erig.net |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Czyli hity miedzy 290-580 ? Teraz po update musisz stosowac troche inne taktyki niz tylko e vis , e vis , e vis , aaaah... Gdybym miał takiego Sorka jak ty najpierw poszukałbym blokera, zakupił bym sobie sporo fooda, wiadomo ze przydałoby sie troche mf na sytuacje awaryjne... Może ten exp byłby wolny ale ciekawy i mało waste... Hydry albo Dle. Bloker bierze na klate 2-3 Hydry O ile bedzie w stanie =) A ty uderzasz z mort hura. Potem czekajac na respa nie uzywasz mfow zeby odnowic mane tylko czekasz az odrosnie z soft bootsow i fooda. Wiem ze czekanie byłoby dla Ciebie ciezkie, ale miałbys mniejszy waste. Wystarczy ze w 4 godziny huntu ( czas softów) wypadnie medusa albo inny item i sie zwraca za softy... A reszta lootu ktora wypadnie bedzie juz tylko na plus poniewaz nie wydałes zadnej kasy na mf tylko food. Taki hunt moze ci sie wydawac głupi, ale ja bym tak huncił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Chciałbym zaznaczyć, że Lucera to świat PvP. Co do tombów, ja się pytałem o zarobek, tomby znam, exp tam nieziemski ale waste na 99%.
Co do dragów, duży wkład w postaci mf musiałbym wpakować na expienie na venore/edron dragon lair (przyznam, expiłem wcześniej jedynie na dragach w Ankrahmun, przy naginata quest oraz nad edron d lair, 2x resp, tych pojedyńczych respów nie liczę). A co myślicie o gs (crusader helmet quest)? Jeszcze jedno, interesują mnie propozycje solo, hunty team znam (choć cała przygoda z softami dopiero sie zacznie ![]() Pozdrawiam, Patys. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Niekoniecznie może Ci się zwrócić... Możesz zawsze spróbować. Ja na Twoim miejscu jednak spróbowałbym jeszcze raz te necro, a nuż coś wyleci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Na gs to jest dopiero waste... ;p
Te hity z mort hura w czlowieka nie sa az takie duze ze sie bloker nie wyuha. Mój kumpel tak bloczył Hydry. pojdzie blokerowi 1 albo 2 uhy wiecej... To jest mało. Wiecej juz nie doradzam bo według mnie ten sposob na hydrach jest bardzo dobry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Lokacja: Świebodzice
Imię: Mistrz bowmaster
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 65
Skille: 78/54
Poziom mag.: 15
|
![]() Najlepiej na 70-90lvlu zarabia sie na kultach kolega 79ms w 1godzine przyniusl loota wartego z 58k
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
Lokacja: K-ce
Imię: Gaara'Goku
Świat: Arcania
|
![]() Kiedyś oglądałem taki filmik, nie wiem gdzie to było ale to była tak jakby wyspa hydr. Bloker loorował 3 hydry i stawal tak, że wszystkie go biły "od przodu" (było takie miejsce) i wtedy sork z mort hura bił ;]
Na tombie waste??!! Napewno nie palkiem ![]()
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() Co do cultów, byłem z rp i ek na nich, super kasa, tyle że sporo gfb i hmm mi zeszlo i aktualnie jestem goly i wesoly ;p
Muerte Problem w tym, ze ja jestem ms ;p Nawiasem zdziwilo mnie, ze nikt o hero nie wspomnial... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() Możecie powiedzieć coś więcej o tych cultach? Chodzi wam o te zwykłe w liberty??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: Siedlce
Profesja: Royal Paladin
Gildia: >.<
Świat: Thoria
Poziom: 125
Skille: 101
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Ile dałeś za postać? ;>
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
|
![]() OMG jak mnie tacy ludzie wnerwiaja... Pisalem, ze pojde na poi, bede miec 1 styk z softami, a ze po upie u mnie krucho z kasa, to wole sie zapytac doswiadczonych, zamiast wastowac kase na probowanie... A eq? Kiedys nie mialem neta do gry, to robilem ciagle runki, sellalem, i sie uzbieralo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
|
![]() Myślisz że postacie z lvlem 80+ nie mogą spytać się o rade? a jak się pytają to od razu mają chary z allegro?