|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: SkO
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mike Infernus
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 85
Poziom mag.: 56
|
![]() Elo!
Mam 24lvl knighta (prawie 25) Skille 63/63 EQ: Knight armor, Plate Legi, Devil helmet, medusa shield, leather boots, k axe/f axe, 11k w depo i mnostwo innego shitu ktore mozna sprzedac Czym lepiej bić f axe czy k axe? Ok moje glowne pytanie to gdzie expic na tym lvlu albo może skillować? Prosze o wypowiedzi ![]() Z góry dzięki |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
|
![]() Lepiej bij k axe bo to broń odpowiednia do lvlu i możesz nawet zadawać o wiele większe obrażenia z k axe niż z f axe na tym lvlu.
Skiluj ofkorz na slimach. Dużo ich w venore w innych miastach tez są Ostatnio edytowany przez Depeszowiec92 - 22-08-2007 o 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Widze ze grasz na PVP to moze popros znajomego o monka/ghoula do skillowania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Płock
Świat: Secura
![]() |
![]() DC !!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: SkO
Imię: Mike Infernus
Świat: Guardia
Poziom: 85
|
![]() Cały czas tam expiłem.
Ale jednak teraz poskilluje do 70/70 i wielkie dzieki za rady ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() yamaroo narazie bij z knight axe a pozniej jak wbijesz odpowiedni lvl przezuć sie na fire axe.a i jeszcze jedno poskilluj do 70\70 i bedzie git.A pozniej juz tylko Dc i exp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2007
Imię: Cumel
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 67
|
![]() Zacznijmy od eq.
Najlepiej sprzedaj devil helmet (ponieważ jest droższy niż inne hełmy z tym armem) i kup sobie warior helmet. P.S. Potem zbieraj na knight legi. Jeżeli chodzi o twoje pytanie dotyczące broni to wal zdecydowanie z k axe. Hity powinny byc podobne (prawdopodobnie większe k axe niz z f axe) Expić czy skilować? Pytanie każdego knighta. Jeżeli czytałeś poradniki to wiesz że pisze w nich że na 30 lvl powinieneś mieć skile 70/70. Oczywiście wszystko zależy od ciebie ja proponuje na 30 lvl mieć skile conajmniej 65/65. Oczywiście czym lepsze skile tym lepszy knight ![]() Jeżeli popełniłem jakieś błędy ortograficzne lub interpunkcyjne to przepraszam. |
![]() |
![]() |